OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kretsloppshuset ligger i vackra Västjämtland, 35 km öster om Åre, i byn Mörsil. Detta sagolika hus byggdes 1998 - 2000 av föreningen Kretslopp Mörsil ek för, som idag har 26 delägare. I huset har vi i ett cafe och en liten restaurang med cirka 40 sittplatser, butik, konferens/festvåning med 30 platser och i huset finns även ett vackert gammaldags hönshus. Runt huset finns trädgården och odlingar, samt flera fastigheter. Vi producerar även "mathantverk" i ett separat förädlingskök. Vi har helårsöppet och serverar varje dag lunchbuffe, en del a la carte och smörgåsar/kakor. Allt är ekologiskt / rättvisemärkt / gärna lokalt producerat. Vårt kök är i dagsläge litet, men en ombyggnation är planerad under vinterhalvåret. Vi har sedan mer än 7 år legat i framkant beträffande ekologisk profil i alla avseenden. Nu har vi kommit så långt att vi behöver rekrytera en engagerad krögare, som hjälper oss att lyfta restaurangen till nästa nivå av professionalitet - en kökschef som älskar att marknadsföra Kretsloppshuset och dess ekologiska koncept. Detta innebär att Du är både kock, arbetsledare och "reklampelare" i samma person. Gärna med ett brett intresse för det som odlas runt knuten och för det som finns i naturens skafferi. En känsla för estetik, smaksensationer, Kretsloppshusets "anda" och lusten att få vara med i vår nysatsning på ombyggnationen av köket, personalsammansättning och skapandet av den framtida inriktningen för verksamheten är exempel på frågor som vi tror lockar dig att söka denna tjänst.
Kontaktpersoner på detta företaget
Felicia Ovin
073-3119245