OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett svenskt, helägt familjeföretag grundat 1874 som arbetar efter devisen "Passion för mat och möten". Idag driver vi ett antal enheter i Stockholm inom tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sju matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med tjugotre restauranger, tio caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och tre dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se
Krusenberg Herrgård med anor från 1600-talet är vackert beläget på en udde vid Mälarens strand, 15 min söder om Uppsala och 25 min från Arlanda. Verksamheten består huvudsakligen av konferenser och möten, weekendboende, golf, bröllop och festvåning. På Krusenberg Herrgård finns 59 rum samt en bröllopssvit. Vi har öppet året om och är ca 23 medarbetare. Besök gärna: www.krusenbergherrgard.se
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att baka till fikapauserna för konferenserna, tårtor till bröllopen, frukost-, lunch- & middagsbröd samt starta upp frukosten på morgnarna. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: Alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Vi ser helst att du har utbildning som bagare/konditor. Du är van att planera och arbeta självständigt. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och positiv som person.
Tillträde i augusti. Arbetstiderna är i huvudsak mellan 06.00-15.00, helger förekommer.
Har du frågor om tjänsten kontakta köksmästare Andreas Österberg: tel 073-3308712.
Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson