OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Då en av våra ordinarie stjärnor ska flytta söderut med familjen behöver vi hitta en lika fantastisk ersättare.
Nu söker vi en ansvarstagande strukturerad kallskänka/kock, gärna med några års erfarenhet från branschen, till vårt team på Kulturbageriet!
Kulturbageriet är ett kafé och hantverksbageri med passion för det ekologiska och småskaliga. Vi använder uteslutande naturliga råvaror och i första hand KRAV-märkta från svenska gårdar. Maten vi lagar är enklare cafémat såsom sallader, surdegspizzor mm men all mat har en tydlig grön profil där råvaror och smaker får tala för sig själva, alla bröd och bakverk bakas med surdeg eller levain i grunden och får jäsa långsamt innan de gräddas i vår stora stenugn.
Vi söker dig som är utbildad kallskänka eller kock och som har några års arbetslivserfarenhet.
Du bör ha ett gediget intresse för mat och smak samt en ambition att utvecklas och lära dig nya saker. Som person är du strukturerad, duktig på att prioritera och planera, jobbar gärna proaktivt och ser en helhet i det vi gör. Vi arbetar tillsammans i ett litet team på Kulturbageriet och här vill och behöver vi hjälpas åt, jobba över gränserna och hittar lösningar tillsammans för att kunna leverera både kvalité och värdskap i världsklass.
Vi ser vidare att du är duktig på att ta egna initiativ, att du är nyfiken och vill lära dig och utmanas i din roll.
Kulturbageriet är välbesökt både vardag och helg. Vi har öppet alla dagar i veckan och har även kvällsöppet till 21:00 Tisdag-Lördag.
Varierande arbetstider med helg (varannan) och kvällsarbete förekommer.
Vi säljer massor av lunch och fika under dagarna och har utskänkningstillstånd så många kommer och njuter av vår otroliga surdegspizza med ett glas vin på kvällen.
Kulturbageriet har även olika återkommande kvällsevent som ex vår Pizzabuffé med surdegspizza första onsdagen varje månad och #Fredagstorget.
Du:
-Är utbildad Kallskänka eller kock och har några års arbetslivserfarenhet.
-Har ett gediget intresse för mat och smak samt en ambition att utvecklas och lära dig nya saker.
-Har förmågan att se och ge det lilla extra även under stress. Du trivs bäst i ett högt arbetstempo och hittar alltid något att göra.
-Strävar alltid efter att överträffa gästens förväntningar och ger service från hjärtat för att det är självklart för dig!
-Är som person strukturerad, duktig på att prioritera och planera, jobbar gärna proaktivt och ser en helhet i det vi gör.
-Är duktig på att ta egna initiativ, nyfiken och vill lära dig och utmanas i din roll.
-Är flexibel och lojal mot både din chef och kollegor.
-Är en glad och positiv person där ditt sätt smittar av sig till alla runt omkring dig.
-Är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.
Vi arbetar tillsammans i ett litet team på Kulturbageriet och här vill och behöver vi hjälpas åt, jobba över gränserna och hittar lösningar tillsammans för att kunna leverera både kvalité och värdskap i världsklass.
-Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan. Ju tidigare vi får den desto tidigare kan vi hitta rätt personer!
-Tillträde enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.
-Detta är en Tillsvidareanställning där anställningsgraden ligger på minimum 75% men med möjlighet att jobba mer. Vi tillämpar provanställning.
Lön enligt avtal HRF/Visita.
Kulturbageriet består av Caféet på Vävens inomhustorg, vårt eget bageri samt Brödbutiken på Salutorget.
Vi månar om hantverket, de naturliga råvarorna och våra leverantörer. Hela vägen från det mjöl vi använder i bageriet, till de lokala mejeriprodukterna. Vi söker alltid KRAV-märkta, ekologiska och gärna närproducerade råvaror/artiklar och är stolta över vårt rika utbud. Vi har ett flertal fantastiska lokala leverantörer som vi värderar högt.
Vi är en del av Blå Huset Hotell Umeå AB som utöver Kulturbageriet omfattar U&Me Hotel, Stora Hotellet, Gotthards Krog, Kajen, Konferensvåningen P5 samt Sävargården.
För dig med ambitioner finns stora möjligheter till utveckling inom företaget!
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef Anders Samuelsson
0766773177
restaurangchef Elin Staaff
0766773175