OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kund söker en kock/kökschefkock som kan fortsätta de goda traditioner hotellet har för goda matupplevelser. Du arbetar ofta ensam i köket, så bra struktur och effektivitet är viktigt. Och som ansvarig för köket ansvarar du även för beställning och förvaring.
Dessutom ansvarar kocken för en rad praktiska saker på hotellet, i samarbete med övrig personal.
kunden arbetar utifrån en filosofi att om medarbetarna mår bra så mår gästerna bra och vi är alla samlade om de uppgifter som krävs för att saker ska fungera och att gästerna ska få en oförglömlig upplevelse.
Hotellet ligger avskilt. Det finns ingen väg till hotellet, så den enda transporten till och från är med tåg. De anställda bor i personalbostäder på plats och man måste vara beredd på ett flexibelt förhållningssätt till arbetstider. Som sagt, vi försöker alltid anpassa skiftschemat så att medarbetarna får möjlighet att tillbringa sin fritid – antingen på fjället, eller genom att åka iväg några dagar.
Uppstart:
Omgående