OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Arbetsbeskrivning: Som kvalitets- och miljöansvarig för AB Jakobsdals Charkuteri har du en nyckelroll i ett företaget. Du leder och driver företagets kvalitets- och miljöarbete, säkerställer att externa och interna krav på verksamheten uppfylls och upprätthålls, samt representerar företaget externt mot myndigheter och certifieringsorgan. Som kvalitets- och miljöchef har du många kontaktytor och samarbetar med samtliga avdelningar inom företaget. Tjänsten har en operativ prägel och du agerar aktivt i verksamheten. Du verkar i nära samarbete med produktionen och LEAN gruppen och bidrar till att uppfylla dess mål genom att säkerställa att rutiner och instruktioner upprättas, införs och underhålls. Du kommer att fortsätta vidareutveckla företagets verksamhetssystem för att möta framtida krav och utmaningar och ansvara för att interna och externa revisioner görs enligt systemkrav. Det är ditt ansvar att säkerställa att vi uppfyller de krav som ställs varje dag för att fortsätta vara certifierade enligt BRC Standard Global Food. Du rapporterar till VD. Vem är du: Din bakgrund är högskoleutbildning inom livsmedel, gärna livsmedelsingenjör eller motsvarande, och god erfarenhet från kvalitets- och miljöarbete inom livsmedelsindustrin. Du är van vid arbete med verksamhetssystem och har arbetat med BRC eller liknande kvalitetscertifiering. Goda språkkunskaper i tal och skrift, svenska och engelska är ett krav, tyska är meriterande. Yrkeserfarenhet från charkbranschen och/eller förpackningsbranschen, är meriterande. Som person är du proaktiv, kvalitetsmedveten och bra på att slutföra projekt. Du arbetar strukturerat, tar egna initiativ och tar hjälp av gruppens erfarenhet, samt ser möjligheter i förändringar. Tjänsten är bred och ställer krav på självständighet och driv.