OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vår verksamheten omfattar produktion utav slakt, styckning och konsumentförpackningar. Vi har försäljning under vårt eget varumärke
”Smak av Gotland ”, samt KRAV-märkt kött, under kedjornas egna varumärken. Vi är ca 150 anställda Vem är du?
• Högskoleutbildning inom livsmedelsteknik eller likvärdig utbildning.
• Arbetslivserfarenhet från kvalitetsarbete och livsmedeldelssäkerhet inom livsmedelsbranschen
• God erfarenhet av riskbedömningar, HACCP och FSSC 22000
• Kunskap i revisionsteknik. Gärna utbildad internrevisor.
• Strukturerad, lösningsorienterad, stark personlighet, god samarbetsförmåga och i en ständig dialog för att nå samverkan internt och externa kontakter.
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Datorvana
Som kvalitetschef arbetar du med kvalitet- och livsmedelssäkerhetsfrågor inom all vår produktion. Du ansvarar för kvalitetsteamet och att driva gruppens förändring och förbättringsarbete i vardagen .
• Ägare av kvalitetssystemet och ansvara för certifieringarna. Vi är certifierade mot FSSC 22000 och KRAV
• Driva kvalitet, miljö och hållbarhetsfrågor på ledningsnivå.
• Du ingår i ledningsgrupp och rapporterar mot VD
• Uppföljning av interna och externa revisioner och av korrigerande åtgärder.
• Upprätta och utveckla rutiner gällande kvalitet, miljö och hygien.
• Säkerställa att allt arbete i produktionen löper enligt rutiner ur kvalitets, miljö och hygienperspektiv.
• Utbilda produktionspersonal gällande kvalitet, miljö och hygien.
• Ansvara för provtagning samt HACCP-planerna.
• Hantera konsument och kundreklamationer
• Övervakning och identifiering av livsmedel- och miljölagstiftning samt branschkrav.
• Ta emot kunder, hantera kundfrågor samt revisioner