OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Brinner du för kvalitetsarbete? Är du en kreativ och noggrann person som har förmågan att identifiera förbättringsaktiviteter samt se både detaljer och helhet? Ta då chansen att bli en del av vårt engagerade team på Kvalitetsavdelningen på Spendrups Bryggeri!
Avdelningsbeskrivning
Kvalitetsavdelningen har en nyckelfunktion på företaget då vi arbetar brett med att säkerställa våra produkters kvalitet och livsmedelssäkerhet. Vi arbetar koncernövergripande och stöttar dotterbolagen Gotlands Bryggeri, OMAKA bryggeri samt Spring Wine and Spirits med kvalitetsarbetet.
Kvalitetsavdelningen innefattar Quality Assurance (QA) som arbetar med Kvalitetssäkring, samt Quality Control (QC /Labb) som utför kvalitetskontroller. QA består idag av fem kvalitetsingenjörer och vi söker nu den sjätte som skall bli en del av vår avdelning. Du rapporterar direkt till Koncernansvarig Kvalitetschef.
Arbetsbeskrivning
I denna roll arbetar du med att säkerställa att vi efterlever lagkrav och krav från våra intressenter. Du deltar i HACCP- VACCP- och TACCP-arbetet, utför leverantörsaudits och deltar aktivt i kvalitetsutredningar och kvalitetsförbättrande projekt. Du är även aktiv i utveckling och förbättring av Spendrups kvalitetsledningssystem. Som del av vårt team på kvalitetsavdelningen får du möjlighet att bredda kompetensen och utvecklas inom rollen. Du har stor flexibilitet i utförandet av dina arbetsuppgifter och styr i mycket ditt arbete själv.
Exempel på arbetsuppgifter
- säkerställa att vi uppfyller lagkrav och andra aktuella krav från intressenter
- delta och eventuellt leda HACCP-arbetet
- vara aktivt deltagande i olika förbättringsprojekt
- utbilda produktionspersonal i kvalitetsfrågor
- driva kvalitetsarbetet framåt och fånga upp och lösa olika typer av kvalitetsproblem i produktionen
- kontinuerlig uppdatering av ledningssystemet
- utföra leverantörsaudits
Kravprofil
- universitets- eller högskoleutbildning inom livsmedel, kemi, mikrobiologi, tillsyn eller motsvarande (ex. livsmedelsagronom)
- erfarenhet från FSSC 22000 eller IFS Food
- väl insatt i livsmedelslagstiftning
- ingående kunskap och erfarenhet av HACCP-, VACCP-, TACCP-arbete
- flera års erfarenhet av kvalitetsarbete inom process - eller tillverkningsindustri, meriterande inom livsmedelsområdet
- du har god datavana och kan hantera Office-paketet, främst i Excel och Word
- B-körkort är ett krav
Personliga egenskaper
Vi söker en analytisk person som arbetar på ett metodiskt, noggrant, strukturerat och kvalitetsmedvetet sätt. Du skall ha förmågan att hantera många olika typer av uppgifter samtidigt och är därmed flexibel i ditt arbetssätt och trivs med ett högt tempo. Kvalitetsavdelningen stödjer många avdelningar internt med har också regelbunden kontakt med externa intressenter, vilket kräver att man har ett helhetsperspektiv och är servicemedveten. Du trivs med att arbeta i team såväl som självständigt och har lätt för att ta kontakt med nya människor och bidrar till ett öppet samarbetsklimat som bidrar till att vara en lärande organisation.
- trygg i din förmåga att prioritera, utföra och organisera i ditt eget arbete och roll
- kommunikativ med god förmåga att samarbeta och kommunicera på ett pedagogiskt sätt både i ditt team och mellan avdelningar
- du delar Spendrups värderingar - Stolthet, Äkthet, Handlingskraft och Nyskapande - och löftet om Välkommen in!
Sista ansökningsdag: 15 januari
Tillträdesdag: enligt överenskommelse
Varaktighet/arbetstid: tillsvidare/heltid/dagtid
Placeringsort: Grängesberg. Resor förekommer (främst till produktionsorten i Hällefors samt huvudkontoret i Stockholm, men även till leverantörer inom och utanför landet)
För mer information om tjänsten kontakta: Koncernansvarig Kvalitetschef Therese Rice tel: 076-516 89 41
För mer information om rekryteringsprocessen kontakta: Hanna Dorrington, HR-specialist rekrytering, hanna.dorrington@spendrups.se
Din ansökan
För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.
Varför använder vi urvalstestser?
Vi på Spendrups tror att våra medarbetares olikheter bidrar till vår framgång och vill att våra medarbetare ska spegla det samhälle vi lever i. För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.
Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.
Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.
Välkommen in!
Kontaktpersoner på detta företaget
Frida Karlsson
Tobias Olsson
Anna Lindqvist
Marcuz Källqvist
0240500159
Anna Eriksson Viberg
070 188 65 72
Karin Eriksson
Tel växel: 0240-88 000
Victoria Blomquist
0812891702