OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Warbro kvarn AB startade 2002 som ett familjeföretag och här odlar och förädlar vi ekologiskt spannmål. Matkärlek med ursprung är vårt motto. Vi är en småskalig, hantverksmässig kvarn som växer i rask takt och här tillverkas mjöler, flingor och malt. Vi hanterar råvaran med varsamhet i hela kedjan från jord till bord och produkterna håller hög kvalitet. Vi har kunder över hela landet och säljer till butiker, bagerier, bryggerier, grossister och direkt till konsumenter via vår gårdsbutik och webbshop.
I kvarnen på Linds gård i Sköldinge arbetar just nu 8 personer i olika åldrar fördelat på kontoret och i produktionen. Eftersom vår försäljning ökar så söker vi nu en kvarnarbetare till vårat kvällsskift som är mellan ca kl 14 – 22 måndag – torsdag med möjlighet till viss anpassning av arbetstid.
Rollen som kvarnarbetare
Som kvarnarbetare på Warbro Kvarn innehar du en mycket viktig roll i ledet att få ut våra produkter till våra kunder. På Warbro Kvarn är vi ett litet team och du jobbar delvis ihop med andra kvarnarbetare, siloarbetare, mältare och kontorspersonal. Efter kl 17 arbetar du helt självständigt och behöver vara flexibel för vilka arbetsuppgifter som är aktuella för dagen samt ha ett problemlösande sinne.
I arbetsuppgifterna ingår:
- Sköta kvarnarnas drift tex påfyllning av råvara, malning och tömning av mjölfickor samt se till att våra kvarnar går för full kapacitet
- ta ut mjöl från kvarnarna och packa detta i säckar och påsar. Hjälpmedel för att förflytta säckar finns men lyft förekommer och du ska vara beredd på ett till viss del fysiskt krävande arbete
- förbereda och packa beställningar
- Underhåll och städning av kvarnhuset
Om dig
Som person behöver du vara ansvarstagande och strukturerad eftersom du ska kunna planera arbetet utifrån våra beställningar och kommande behov av olika sorters mjöl. Du behöver ha lätt för att förstå teknik så att du kan starta och driva våra kvarnar och maskiner helt självständigt. Det är meriterande om du har jobbat i ett producerande företag, gärna inom livsmedel, och har förståelse för en produktionskedja, men det är inget krav. Du ska inte vara rädd för att ta i eftersom arbetet till viss del kan vara fysiskt krävande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.