OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren kypare som vill jobba ett mindre team på ett personligt hotell, med ekologiska och närodlade råvaror, där kvalitet och det genuina är kärnan? Då är restaurang Bistron på Torekov Hotell en plats för dig. #jobbjustnu
Tjänstens omfattning och arbetstider:
Vi söker 2-3 personer med start så snart som möjligt.
Tider: varierat dag och kväll.
Om oss
Torekov Hotell har öppet året runt och lockar naturälskare, spagäster, konferenser, golfspelare och matgäster. Restaurang Bistron har högt renommé och arbetar efter en tydlig gemensam vision. Vi arbetar nära våra lokala matproducenter och vill att varje tallrik som går ut från köket ska urskilja sig från mängden.
Bistron är omskriven för sin mat, sina viner och fokus på det lokala. Känd som en av Bjärehalvöns mysigaste restauranger och en omtyckt arbetsplats av oss som jobbar här.
Här får du livskvalitet!
Torekov är en del av Båstads kommun, som ligger på Bjärehalvön i nordvästra Skåne. Här kan du välja mellan att bo i levande byar ute på landet, vid havet eller i stadsmiljö i Båstad tätort. Oavsett var på Bjärehalvön du väljer att bo, får du en livskvalitet som gör gott för själen. Omgivningarna är lugna och trygga, med fantastisk natur och ett brett utbud av upplevelser. Till Ängelholm är det 20–30 min, Helsingborg och Halmstad ca 40–50 min.
Fördelar inom GRAM Hotels
Torekov Hotell är en del av GRAM Hotels där även Hotel Skansen, Hotel Riviera Strand, Pepe’s Bodega och Papas ingår. Alla hotellen är miljömärkta med Svanen och certifierade av Svenska Möten. Som fast anställd inom GRAM Hotels har du generösa förmåner på våra anläggningar och möjlighet till karriärutveckling inom koncernen.
Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan via vår rekryteringssida. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Vid frågor kontakta restaurangchef Peter Thörne Modig: Peter.T.Modig@torekovhotell.se, +46 738 411542