OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:
Mål/Vision:
Piteå kommun är en politiskt styrd arbetsgivare och Måltidsservice är en dela av alla verksamheter som servar kommunens innevånare utifrån politiskt fattade beslut.
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrande och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.
Vi söker 1 Lageransvarig till Öjebyns produktionskök och Solanderskolans elevrestaurang.
Verksamhet:
Öjebyn produktionskök är 1 av 4 produktionskök i Piteå kommun. Köket arbetar med kylda måltidsleveranser till kommunens kärnverksamheter samt Luleå kommuns socialtjänst. Vi är idag ett team med 31 medarbetare. Vi levererar ca 6 500 portioner per dag till våra kunder. Driftområden som ingår i verksamheten är produktionsköket, dietköket, elevrestaurangen och distribution.
Vi kan erbjuda dig:
Tillsvidareanställning 100%.
Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgiften i tjänsten är i första hand är ansvaret för lagret, ankommande gods, reklamationer, viss beställning, hygien- och egenkontroll. Övriga arbetsuppgifter som förekommer i verksamheten är tillagning och nedkylning av huvudkomponenter, paketering av maträtter och kundbeställningar, skötsel och hantering av maskiner, beredning och elevrestaurangen. I arbetet ingår även kvalitetssäkring- och utvecklingsarbeten, säker livsmedelshantering, diskning och städning.
Kvalifikationer:
Som ansvarig för lagret söker vi dig som är noggrann och du är pålitlig lagspelare. Arbetet är fysiskt, du ska ha kontroll på varuleveranser, sortera livsmedel och annat gods. Sköta lagerinventering, beställa material och återkoppla avvikelser i leveranser, krediteringar. Du har bra datavana och teknisk kompetens. Du har bra kunskaper i svenskaspråket, såväl i tal som i skrift för säker hantering i verksamheten.
Meriterande är utbildning och/eller erfarenhet i egenkontrollsystem för livsmedel, restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang.
Personlig lämplighet:
Arbetet kan inledningsvis låta som ett enkelt arbete. Som person trivs du att arbeta i ett stort arbetslag, att du har talang och driv för arbetsuppgifterna. Du har god samarbetsförmåga och kan anpassa arbetet efter verksamhetens behov. Du bidrar aktivt till ett bra arbetsklimat.
Mer information och kontakt:
Semestertjänst måndag-fredag, heltidsmått 40 timmar/vecka.
Tillträde 1 maj 2022 eller enligt överenskommelse.
För ytterligare information kontakta
Maria Johansson Lind, enhetschef 0911- 69 62 47
Fackligföreträdare
Veronica Öhlund kommunal 010 - 44 29 904