OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om uppdraget
Lärkans musikförskola är ett föräldrakooperativ beläget på Norrmalm i Stockholm. Vi har i dagsläget 45 barn fördelat på tre avdelningar och 11 anställda. Förskolans ledning består av en tillsatt styrelse samt en rektor som leder förskolans dagliga verksamhet.
Lärkans förskola har en musikprofil som är en naturlig del av lärandet. Stående inslag i verksamheten är aktiviteter med vår externa musikpedagog, sångsamlingen Lärkandraget varje fredag och de musikpräglade terminsavslutningarna. Vi har även tillgång till en riktig gymnastiksal som ger barnen möjligheter att arbeta med sin motoriska utveckling inom ämnesområdet hälsa och rörelse.
Vi söker dig som har ett stort och brinnande intresse för mat. Måltiderna är en viktig del av dagen på förskolan och ditt arbete bidrar till barnens positiva värderingar om mat. Avdelningarna har ett nära samarbete med köket för att involvera barnen och öka deras kunskaper om mat och hälsa. Som kock/kokerska hos oss är du med och väcker barnens intresse för smaker och råvaror, skapar matglädje och trivsel. Vi använder vi så långt som möjligt ekologiska och kravmärkta livsmedel. Förutom ditt viktiga uppdrag att laga god och näringsriktig mat till alla barn och pedagoger, ansvarar du för menyplanering, beställningar, budget, egenkontroll och städning.
Det är en viktig egenskap att du har lätt för att etablera goda relationer och kunna visa professionalitet till både barn och kollegor. Personliga egenskaper som vi värdesätter innebär att du är positiv, tydlig, trygg, lyhörd och ser möjligheter i hinder. Vi kommer att lägga stor vikt vid dessa personliga egenskaper.
Lärkans musikförskola är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare en ytterst trevlig och unik arbetsmiljö i ett trivsamt och kompetent arbetslag samt små barngrupper. Som anställd hos oss får du tillgång till flertalet förmåner såsom friskvårdsbidrag, kompetensutveckling, lång sammanhängande ledighet mm.
Krav
Du har en kvalificerande utbildning för arbete inom kök (2-3-årig gymnasieutbildning på restaurangprogrammet alt. likvärdig eftergymnasial utbildning)
Dokumenterad mångårig arbetslivserfarenhet som kock/kokerska, gärna av storkök. Extra meriterande är inom fältet förskola eller skola
Du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har förmåga att uttrycka dig i tal och skrift så att andra förstår