OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Lärlingsplats/utbildning vid Företaget Nyhléns och Hugosons Chark AB.
Arbetsuppgifter: Företaget bedriver styckning, K-pack och palttillverkning.Du kommer att få lära dig livsmedelsproduktion, livsmedelshygien och köttdetaljkännedom för att kunna arbeta med packning av olika köttdetaljer, skiva, bita och putsa.
Kvalifikationskrav: Du bör klara av att arbeta i ett högt tempo och inom temperaturområdet +10 - +12 grader, vara intresserad och gärna ha någon form av livsmedelsutbildning.
Tel 0910-509 54. ============================================
Info om lärlingsplatsen/utbildningen.
För att vara aktuell för denna plats skall du vara mellan 20 - 65 år och vara registrerad arbetslös vid Arbetsförmedlingen.
Mål:
Företaget har ett kommande rekryteringsbehov varför målet är att erhålla anställning på lärlingsföretaget efter utbildningens slut som är på ca 6 mån.
Innehåll;
Lärlingsutbildningen är en Yrkesinriktad utbildning som till största delen är arbetsplatsförlagd med teoretiska och framförallt praktiska inslag som anpassas efter behoven vid företaget.
Det innebär att deltagarens studieplanering är individuell och flexibel (kan variera i längd och innehåll).Studieplanen utarbetas i samråd med Lernia AB, aktuellt företag och deltagare (lärling).
Utbildningen omfattar fyra delar: Obligatorisk teoridel, Individuell teoridel, Spetsutbildning och Arbetsplatsförlagd utbildning.
Om du är intresserad och vill veta mer är du välkommen till informationsmöte den 4/4 kl 10.00 hos Lernia AB, Lagergatan 1, Skellefteå.
Uttagningen till platsen sker av företaget som kommer att kontakta dig om du blir antagen.
=========================================
Kontaktpersoner: