OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Mat är viktigt på riktigt.
På PROTOS utvecklar vi livsmedel som är bra för både människa och miljö. För oss är det en självklarhet att mat ska smaka bra, vara näringsrik och framtagen med så liten resurspåverkan som möjligt.
Vi har fördjupat arbetet inom lokal och hållbar köttproduktion. Dessutom utvecklar vi ett helt nytt sortiment av proteinrika, vegetariska livsmedel. Vi tror på både animaliska och vegetariska proteiner - det bästa av två världar.
Det är inte antingen eller – det är både och!
På Gotland i Visby finns vår stora och moderna anläggning för livsmedelsproduktion. Här förädlar och utvecklar vi alla våra livsmedel. Tack vare de korta avstånden på Gotland och den täta kontakten med lantbrukare på ön, har vi full kontroll på alla steg i livsmedelsproduktionen, från jord till bord.
Vi arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet. Vi har även kontor i Solna, vilket ger oss närhet till alla våra kunder och konsumenter - och inte minst - många bönder som vi börjat samarbeta med i Mälardalen för att kunna arbeta lokalt och regionalt med olika matråvaror.
Vi anser därför att vi i vårt företag lyckats förena det bästa av båda världarna, en gedigen och kvalitativ verksamhet på Gotland och samtidigt närhet till Sveriges största stormarknad med många möjligheter till influenser, idéer och samarbeten.
Vi söker nu 3 personer till vår verksamhet framåt inom Team Biprodukter.
Slakt, styckning, paketering, kök- vi har vår egen restaurang Smak av Gotland- teknik, expedition och fastighetsskötsel, här finns alltid möjlighet för den som vill och visar engagemang!
Är du arbetssugen och tycker om att ha ett rörligt jobb? Då ser vi fram emot din ansökan!
Vi intervjuar löpande.