OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Järva Park Hotel i Solna söker en ledande restaurangchef som vill vara med och utveckla vårt F&B-program.
Vi är i ett expansivt skede och kommer inom kort att starta både en konceptrestaurang och lunchservering på hotellet. Utöver detta ligger både frukost, bar och servering av konferenser under restaurangen.
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av restaurangdrift, som kan göra inköp och prissätta mat och dryck. Restaurangchefen skall leda personal och tillsammans med Köksmästare utveckla och förädla både matupplevelsen och service.
Hotellets gäster äter en kvällsmåltid varje kväll och dagen efter frukost. Detta ligger också under restaurangchefen.
Förkunskaper inom restaurangsystem Trivec och hotellsystem Hotsoft är meriterande men inget krav.
Dina egenskaper:
Duktig ledare
Gillar att utbilda och träna kollegor
Lyhörd
Stresstålig
Duktig på administration
Duktig på servering
Kunnig inom mat och dryck
Detaljfokuserad
Gillar förändringar och utveckling
Van att hantera personal
Vi erbjuder dig en arbetsplats med ibland högt tempo och snabba förändringar. Där ingen dag är den andra lik.
Tjänstgöringen är 100%, arbete under kvällar och helger kan förekomma. Restaurangchefen sitter med i hotellets ledningsgrupp och rapporterar till Hotellchefen.