OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Det har hänt mycket sedan 1995 då vi fick idén att grilla inomhus i ett öppet kök, och servera grekisk mat på en familjeägd restaurang i Södertälje.
Konceptet att servera sommarmat året om tog ett tag att förverkliga. Vi fick gå igenom helvetets alla sju portar innan vi lyckades hitta rätt och landa med ett fungerande koncept i slutet av 1990-talet. När vi började få allt fler gäster från närliggande kommuner och ”bekanta” från ingenstans dök upp och frågade om vi kunde lära dem konceptet mognade idén om att göra GREKISKA till en franchisekedja år 2002.
Idag är vi Sveriges största grekiska restaurangkedja, representerad från norr till söder, runt om i landet. Trots att vår positiva utveckling gjort att vi växt präglas vår verksamhet fortfarande av samma familjära känsla som i första restaurangen i Södertälje. Vi har alltid arbetat med hållbarhet i fokus och serverar fast food som är nyttig och hälsosam. Och vi gör det på ett schysst sätt.
Vi söker nu efter en person till vår restaurang i Östersund! Du kommer att vara anställd som kock och ha arbetssysslor såsom att laga mat, servera mat och vara behjälplig vid varubeställningar med mera. Vi letar efter någon med min. 2 års erfarenhet av att arbeta med mat från Medelhavsområdet och att laga mat på kolgrill.
Det är viktigt att du delar våra värderingar och vårt välgrundade arbetssätt som har förfinats med åren. Vi är ett litet men sammansvetsat gäng på restaurangen i Östersund och vi tycker att Det ska vara roligt att gå till arbetet vilket är vad vi strävar efter. Välkommen med din ansökan!