OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kostenhetens inriktningsmål är att varje vårdtagare ska ha en god och näringsrikt sammansatt kost av god kvalitet. Resultatenheten består av sju kök med en 1:e kock på respektive kök. Totalt produceras 1500 middagar och 800 kvällsmat. Äldrenämnden har beslutat att förstärka kostenhetens styr och ledningsfunktion vilket bl.a. innebär att enheten ska utökas med en dietist. Därtill har vi en 1:e kock som går i pension. En av dessa tjänster kommer att ansvarar för ett ställföreträdarskap för kostchefen som är ytterst ansvarig för hela kostenheten. LEGITIMERAD DIETIST Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med utveckling av kostdatasystem, kompetensutveckling och utveckling av de dagliga rutinerna inom kost och nutrition, samt undervisning av olika arbetsgrupper. Du kommer att ha ett nära samarbete inom förvaltningen och med externa aktörer. Kvalifikationer Du förväntas vara Legitimerad dietist, minst 120 poäng. Du har ett par års arbetslivserfarenhet och erfarenhet av arbete med kostdatasystem. Du ska ha erfarenhet av arbete i storhushåll/restaurang och det är meriterande om du har kunskap i äldreomsorgsverksamhet. Dina personliga egenskaper är viktiga i urvalet och vi värdesätter en person som kan arbeta ensam såväl som i grupp och som har lätt för att kommunicera med kökspersonal, vårdpersonal och vårdtagare. Dina pedagogiska kunskaper är prövade i tidigare sammanhang och Din förmåga att uttrycka Dig väl i tal och skrift är dokumenterad. Eftersom du ges ett stort egenansvar och mandat i din yrkesroll bör du vara initiativrik, innovativ, ansvarstagande och självgående. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erfordliga beslut om budgetramarna fattas. Övrigt Arbetstid är dagtid måndag till fredag. Ange i ansökan om Du personligen är intresserad av ställföreträdarskapet för kostchefen under dennes sommarsemester och vid enstaka frånvarodagar.