OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kostservice & Måltidsproduktion, Fyrisborgsgatan 1, Uppsala Att tillsammans med ledningsgruppen för Kostservice och Måltidsproduktion utveckla måltidsverksamheten i Uppsala kommun gällande alla kategorier; förskola, grundskola, gymnasieskola, stöd till funktionshindrade samt äldreomsorgen.Arbetsuppgifter Att utveckla och genomföra rutiner runt nutritionsomhändertagande för alla kategorier, att kontinuerligt utbilda varje yrkesgrupp efter behov, vara delaktig i det kostadministrativa arbetet i Kostservice och Måltidsproduktion, medverka vid framtagande av matsedlar, näringsberäkningar, medverka till ett samarbete med skolhälsovården, medverka med information och utbildning av pedagogisk personal i näringsfrågor.Kvalifikationer Legitimation och dokumenterad arbetslivserfarenhet.God kännedom om livsmedelsverkets riktlinjer vad gäller mat till förskola och skola samt mat och näring av såväl friska som sjuka inom vård och omsorg.God pedagogisk förmåga på svenska såväl verbalt som skriftligt.Utåtriktad personlighet och god samarbetsförmåga och social kompetens.It-kunskap (vi använder Aivo Diet32). "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten".
Kontaktpersoner på detta företaget
Kajsa Angerdal Skoglund
Christoffer Nilsson
Margareta Svenningsson
Maria Eriksson
+46 73 944 50 95
Jonatan Svensson
+46 72 074 20 43