OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Liseberg Grand Curiosa Hotel är en del av en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse!
Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!
Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig.
Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som dig. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.
Till vår restaurang Saluhallen behöver vi nu en kock till vårt köksteam. Brinner du för service? Längtar du efter nya utmaningar och är beredd att hugga i när det behövs? Då kanske du är vår nya kollega!
Restaurang Saluhallen
På Liseberg Grand Curiosa Hotel kommer vi ha ett varierat och spännande utbud i matväg, och våra restauranger ska erbjuda något för alla behov och smaker. I Saluhallen står läckra maträtter från när och fjärran uppdukade sida vid sida- här landar hela världen på din tallrik! Saluhallen har möjlighet att ta emot över 500 gäster, där både stora och små hittar sina favoriter. Dessutom ansvarar köksteamet för matutbudet i baren Compagniet samt Café Agnes. Sist men inte minst ser Saluhallsköket till att även våra konferens- och eventgäster blir mätta och belåtna.
Arbetsuppgifter
Som kock på Saluhallen arbetar du i ett team med både tillsvidare- och tidsbegränsat anställda kockar. Dina arbetsuppgifter är i första hand driftsrelaterade och arbetstiden är i hög grad förlagd till parkens och/eller restaurangens öppettider. Du hanterar mestadels antingen varm- eller kallkök där det ingår att göra fina uppläggningar och presentationer av vår buffémat. Att sätta kollegor och gäster i första rummet och att skapa teamkänsla med övriga delar av verksamheten är för dig en självklarhet. Hos oss på Liseberg Grand Curiosa Hotel är ensam inte stark, och vi tror att det är lagarbetet i vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelse blir något utöver det vanliga.
Kvalifikationer
Vi söker dig som antingen har genomfört en kockutbildning och har några års erfarenhet av arbete som kock, alternativt att du har minst 5 års relevant arbetserfarenhet som kock. Det är meriterande om du har erfarenhet från restaurangkök. Tempot är högt, och du bör vara beredd att hantera stora volymer gäster och beställningar. Du behöver även ha goda kunskaper i svenska eller engelska. Du arbetar ansvarsfullt och med som mål att leverera en högklassig matlagning samt har god hygienkännedom och hantering av råvaror.
Personliga egenskaper
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som kock på Liseberg Grand Curiosa Hotel!
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.
Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80%. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov och är varierande med både arbete på kvällar, helger och vardagar.
Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde.
Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Head Chef Saluhallen David Sjölander på telefon 031-766 70 68.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 16 juni.
Varmt välkommen att söka!