OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg.
Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse!
Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!
Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig. Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.
Just nu har vi fullt fokus på att förbereda för öppning av vårt underbara hotell! Nu söker vi dig som med positivitet och nyfikenhet vill ta dig an nya utmaningar som kock på någon av hotellets restauranger- är du den vi söker?
Var vill du arbeta?
På Liseberg Grand Curiosa Hotell kommer vi ha ett varierat och spännande utbud i matväg, och våra restauranger ska erbjuda något för alla behov och smaker. Var kommer just du att trivas och passa bäst? Några rader om våra olika restauranger:
Saluhallen, Café Agnes & Bar Compagniet
Här erbjuds magiska bufféer, med möjlighet att ta emot över 500 gäster, där både stora och små gäster hittar sina favoriter. Dessutom ansvarar köksteamet för matutbudet i baren Compagniet samt Café Agnes. Sist men inte minst ser Saluhallsköket till att även våra konferens- och eventgäster blir mätta och belåtna.
Breakfast
Innan dagen startar på riktigt ska hotellets gäster laddas med vår energifyllda och glädjeskapande frukostbuffé. Frukosten serveras i vår fina Saluhall, där vi kommer kunna ta emot upp mot två tusen gäster under högsäsong. Tillsammans med kökskollegorna kommer du även att arbeta i personalrestaurangen Herr Dalers Kitchen, där hungriga kollegor behöver fylla på med energi genom en god måltid.
Restaurang Mei Rose
Detta är vår asien-inspirerade restaurang med öppet kök. Här fokuserar du på modern asiatisk mat och street food där du tillsammans med ditt team skapar fantastiska smakupplevelser. Restaurangen finns på hotellets top floor. Här finns även vårt grillkök, beläget på terrassen – där gästerna njuter som bäst av den svenska sommaren och utsikten över Lisebergsparken.
Pastery
Vad är väl ett magiskt hotell utan fantastiska bakverk, himmelska desserter och söta överraskningar? Du och dina kollegor har full koll på det kreativa skapandet i vårt Pastery kök, låt det vattnas i mun av osannolika kombinationer och nya upplevelser!
Arbetsuppgifter
Våra kockar ska på ett effektivt och smaksäkert sätt brinna för att förbereda, genomföra och avsluta matlagning i både kall,- och varmkök.
Att sätta kollegor och gäster i första rummet och att skapa team-känsla med övriga delar av verksamheten är för dig en självklarhet. Hos oss på Liseberg Grand Curiosa är ensam inte stark, och vi tror att det är lagarbetet i vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelse blir något utöver det vanliga.
Vem är du?
Vi söker dig som genomgått en kockutbildning alternativt har minst två års kockerfarenhet i din ryggsäck, gärna inom verksamhet såsom hotell eller service/besöksnäring. Du har god hygienkännedom och ett öga som ser till att våra miljöer är fina, rena och fräscha.
Personliga egenskaper
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som Kock på Liseberg Grand Curiosa Hotel!
Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiden är främst förlagd under dagtid, men påverkas av verksamhetens öppettider vilket betyder att du även kan komma att arbeta vissa kvällar och helger. Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde.
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 31 december. Varmt välkommen att söka!
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.
Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Lisebergs rekrytering på:
jobb.grandcuriosa@liseberg.se alt. 031 766 86 14
Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa