OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 530 årsanställda och knappt 3000 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.
Liseberg Grand Curiosa Hotel är en del av en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse!
Inom Food & Beverage (F&B) finns et antal restauranger med olika karaktär och koncept. Här finns vår vackra Saluhall, där såväl frukost som mat från alla världens hörn serveras. Pastry-teamet skapar magiska bakverk och söta frestelser, och Café Agnes och Bar Compagniet kompletterar restaurangfamiljen på lobbyplan. På åttonde våning erbjuds smakrik matkonst på Mei Rose i nära anslutning till vår härliga Rooftop Bar. Inom F&B ingår även område Porter, som ger intern service till hotellets verksamheter till exempel i form av stöd i kök och vid varuleveranser.
Vi söker nu en Souschef till vårt Breakfast-lunch team.
Om du brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i – då är du kanske den vi söker!
Arbetsuppgifter:
Souschefens främsta uppgift är att fungera som Head chefs högra hand. Vid Head chefs frånvaro planerar, leder och fördelar souschefen arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, delaktig i personalplanering och rekrytering, samt har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete.
Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat och är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och kollega samt inspirera till kompetenshöjning. Som souschef kommer du att arbetsleda både van restaurangpersonal och nyutbildade medarbetare, ja, även oerfarna kollegor. Ditt uppdrag blir därför att coacha och vägleda varje medarbetare så att hen kan växa, trivas och utvecklas.
Vem är du?
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som souschef på Liseberg Grand Curiosa Hotel!
Kvalifikationer:
- Kockutbildning
- Gedigen erfarenhet av arbete i storkök med lunch som huvudsaklig sysselsättning där fokus har varit att tillaga mat från grunden, både klassisk och internationell mat
- Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Arbetsledande befattning inom restaurangkök
Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov vilket betyder att du kommer arbeta tidiga morgnar både vardagar och helger. Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde.
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.
Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Head Chef Peter Svensson på telefon 031-766 72 73.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 25 oktober.
Välkommen att söka!