Lunch Kock

Lunch Kock

Arbetsbeskrivning

Vi på Restaurang Borgen söker en passionerad och skicklig kock att ansluta till vårt team.
Ansvarsområden:
Förbereda och tillaga rätter från grunden.
Säkerställa att köksutrustning och arbetsytor hålls rena.
Bidra till menyskapande och utveckling av nya rätter
Samarbeta med övriga köksmedarbetare för att säkerställa en smidig drift och hög kvalitet på maten

Kvalifikationer:
Erfarenhet av att arbeta som kock i restaurangmiljö
Stark passion för matlagning och kreativitet i köket
Förmåga att arbeta effektivt under tryck och hantera flera uppgifter samtidigt
Teamplayer-attityd och förmåga att kommunicera effektivt med kollegor

Anställningsvillkor:
Tjänsten är på heltid/deltid
Arbetstider kan variera och inkluderar kvällar, helger och helgdagar enligt schemaläggning
Lön enligt överenskommelse baserat på erfarenhet och kvalifikationer.



Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som kock och tror att du passar in i vårt team, så ser vi fram emot att höra från dig!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: MODIU AB UPPSALA
  • 2 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 11 juni 2024
  • Ansök senast: 11 juli 2024

Postadress

Orphei Drängars Plats 1
UPPSALA, 75311

Liknande jobb


Köks- och konferensansvarig

Köks- och konferensansvarig

1 november 2024

Köksmästare

10 oktober 2024

Handledare café

Handledare café

2 september 2024

Köksföreståndare till anstalten Mariefred

Köksföreståndare till anstalten Mariefred

30 augusti 2024