Lunchkock

Lunchkock

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lagspelare till vårt köksteam!
Som medarbetare i vårt kök på Camp Ripan är du en stor del i det som gör att gästerna får en minnesvärd matupplevelse utöver det vanliga. Här representeras vår trekulturella region i form av noggrant utvalda råvaror i spännande smakkombinationer.   
Camp Ripans kök är ett av Sveriges mest klimatsmarta kök, här arbetar vi med den senaste tekniken för att minimera vår påverkan på miljön.  
Vi söker nu dig som trivs med att jobba i ett drivet arbetslag, där alla deltar och påverkar den kreativa processen, från idé till färdig produkt.  
Du har ett levande intresse för yrket, minst 6 års erfarenhet (3 år utbildning, 3 år av arbetslivserfarenhet i à la carterestaurang), erfarenhet av att laga svensk husmanskost. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.
Det är meriterande om du har kunskaper inom den lokala matkulturen och dess råvaror eftersom det är grunden i vår matfilosofi. Ett intresse av att spendera din fritid i närområdet med allt vad det har att erbjuda ser vi positivt på.  
 
Personalboende finns att tillgå.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Camp Ripan AB
  • 1 plats
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 12 augusti 2024
  • Ansök senast: 31 augusti 2024

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024