OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en kock som kan ansluta till vårt team på Skyrup Golf & Hotell och tillsammans med oss fortsätta hålla vår höga kvalité på mat och service.
Restaurangen är öppen från april till mitten på oktober. Vi serverar frukost, enklare fika, lunchbuffé, pubmeny och tvårätters middag varje dag under säsongen.
Ditt huvuduppdrag blir att ansvara för lunchserveringen på anläggningen under säsongen. Du tillagar maten, medverkar vid planering och ansvarar för serveringen. Vi presenterar mat som smakar bra, ser god ut, tillagad från grunden och serverad med engagemang.
Till ditt stöd har du vår kökschef som hjälper till med planering och inköp. Då vi har öppet alla dagar i veckan ligger grundschemat med arbetstider 8-16:30 sönd-torsd.
Vi söker dig som är positiv och är en engagerad lagspelare som vill göra det lilla extra för våra kunder.
Du behöver kunna arbeta självständigt i köket och ta egna initiativ.
Det är meriterande om du arbetat med likande arbetsuppgifter och servering tidigare.
Vi tar in för intervjuer löpande och anställer när vi hittar rätt, ju tidigare desto bättre. Beräknad start är 4 april.
Vi ser fram emot din ansökan och chansen att träffa dig där vi kan berätta mer om oss och vår anläggning samtidigt som vi får chansen att höra mer om vem du är och vilka ambitioner du har.
Med vänlig hälsning
Teamet på Skyrup Golf & Hotell