OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Din Profil
- Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.
- Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.
- Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.
- Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.
- Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.
- Möjlighet till extra timmar kvällar och helger om så önskas.
Krav för tjänsten:
- Har en kockutbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete inom lunch- eller personalrestauranger. Alternativt har du ingen kockutbildning men har minst 5 års arbetslivserfarenhet.
- Kan kommunuciera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift.
Det är meriterande om du även har tidigare erfarenheter från andra typer av verksamheter som a la carte eller bankett.
Anställningsform
- Anställning på enstaka dagar.
- Garantianställning upp till 85% med möjlighet att arbeta mer.
Lön
- Lönesättningen är individuell med kollektivavtalet som bas.
Vad vi erbjuder
Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.
Vem är RestaurangAssistans?
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen.
Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Israelsson
Ulrika Franzen Körlof
Cathrine Kolberg
Douglas Lundgren
Christian Forsberg
Kasper Höglind
Fredrik Scander
Marie-Louise Stolpe
Mattias Olsson
Amina Bettach