OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
På Lux dag för dag styr råvarorna dagens meny. Med en ljus, öppen lokal och ett tillgängligt prisläge är ambitionen att många ska kunna uppleva hantverket på Lux. Hos oss får gästerna uppleva svenska råvaror när de är som bäst. Det ska vara okomplicerat och glädjefyllt att besöka Lux dag för dag.
Om företaget: Lux-koncernen är ett familjeföretag som drivs av Lotta & Henrik Norström, Annette & Peter Johansson samt Daniel Frick. De prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna står även bakom B.A.R.
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som hovmästare och arbetsledare. Du har ett kreativt tänk och ett genuint intresse av att kombinera mat och dryck. Du har alltid ett leende på läpparna och tycker om att har roligt på arbetet. Att arbeta snabbt och metodiskt och att hålla en hög lägstanivå är en självklarhet för dig som vill jobba som hovmästare på Lux dag för dag. Att leda övrig personal, jobba i team och att alltid ha gästen i fokus är något som kommer naturligt för dig. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Som hovmästare på Lux dag för dag är du ytterst ansvarig för matsalspersonalen med största fokusering på gästens upplevelse och merförsäljning. Din huvuduppgift är att leda arbetet, utbilda och utveckla personalen samt att se till att alla följer de ramar som restaurangen har. Du är alltid en förebild för övrig personal oavsett vilken arbetsuppgift du har för dagen och arbetar utefter vår målbild.
Din största del av arbetsdagen skall vara ute i matsalen och vara med i driften varje arbetspass.
Vi ser att du har ett genuint intresse för mat och dryck i kombination då vi jobbar mycket med att kombinera säsongens råvaror med dryck.