Lux Dag för Dag söker julbordskock

Arbetsbeskrivning

– Hos Lux Dag för Dag får gästerna uppleva svenska råvaror när de är som bäst. Vi serverar plommon när de är som allra saftigast, bock när jaktlyckan varit god och fänkål när den nyss skördats. Stämningen är familjär och generös och det är lätt att bara slinka in.
Välkommen in i värmen vid Mälarens strand och låt oss presentera vår jul med ett noggrant utvalt julbord i traditionell anda. Alla i vår personal har bidragit till julbordet genom att plocka bär, frukt, svamp och örter. Henrik Norström, Daniel Frick och deras jaktlag har ser till att det finns egenjagat vilt till julbordet. Vi plockar pors till vår julsnaps och vi syltar under sensommaren för att komplettera julbordet fyllt av råvaror från småskaliga gårdar runtom i Mälardalen, vilt och bär från skogen-tillagade med kärlek.


Gillar du att jobba i högt tempo, hög kvalitet och noggrannhet, och gillar variation i vardagen kan du vara rätt person.


Anställningen gäller från 25/11 till 22/12


Skicka då din ansökan med CV till : frick@luxrestauranger.se
För information besök gärna vår hemsida www.luxdagfordag.se
Vi har ett starkt prisbelönt köks- & matsalsteam.


Du kommer tillhöra ett härligt gäng som har kul på jobbet och gillar utmaningar.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Lux Dag för Dag STOCKHOLM
  • 2 platser
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 20 oktober 2020
  • Ansök senast: 6 november 2020

Postadress

Primusgatan 116
STOCKHOLM, 11267

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024