OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Förskolan Sanda Ängar är en av åtta förskolor som hör till Måbra Förskolor AB. Förskolan ligger i Bollstanäs, sydöstra delen av Upplands Väsby, nära till härliga naturområden. Förskolan har plats för 120 barn och 18-20 medarbetare. Vår verksamhetsidé är att vi skall lägga grunden till en sund och aktiv livsstil, med mycket rörelse, goda kostvanor, utomhuspedagogik och ett lärande i hygieniska och kreativa miljöer. Alla medarbetare hos oss har till uppgift att skapa en verksamhet som är trygg, lärorik och lustfylld. Barnen ska erbjudas en god pedagogisk verksamhet där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet. Vår arbetsmiljö ska kännetecknas av att barnen, vårdnadshavarna och medarbetarna mår bra och trivs med varandra. Våra förskolor arbetar nära varandra genom verksamhetsövergripande möten bl.a. genom gemensam kockgrupp.
Vi söker nu en utbildad och engagerad kock till vår förskola Sanda Ängar. Vi vill att du har ett gedigt intresse för matlagning och barn. Kanske har du lång erfarenhet i yrket men längtar efter nya utmaningar. Hos oss finns det möjlighet att utvecklas i yrkesrollen. Vill du bidra med ditt brinnande intresse för vegetarisk mat eller specialkost? Vill du bidra med ditt brinnande intresse för näringslära? Det kan också vara så att du med din utbildning bidrar med de senaste livsmedelsrönen. Du har ett professionellt förhållningssätt och ett stort engagemang för ditt yrke. Du vågar och vill vara med och forma samt utveckla förskolan utifrån din profession. Du är väl förtrogen med HACCP och andra livsmedelsrutiner.
Som kock arbetar du utifrån aktuell lagstiftning, Måbra Förskolors verksamhetsidé och hörnstenar där maten har en stor betydelse. Du planerar, genomför, dokumenterar och utvecklar kokkonsten på förskolan i samarbete med företagets övriga kockar . Med Måbra Förskolors riktlinjer som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika behov. Samarbete med övrig personal är en annan viktig uppgift då arbetet runt barnen sker i team. Som kock har du det övergripande ansvaret för arbetet i köket samt att tillsammans med en pedagog ansvara för det pedagogiska matrådet i enlighet med läroplan. Förskolan arbetar även med "veckans kock", där de äldsta barnen får vara delaktiga i köket.
Känner du att du vill vara med och utveckla vår verksamhet och arbeta mot vår vision samt verksamhetsidé, då ser vi fram emot din ansökan.
Tillträde januari -23 eller enligt överenskommelse.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Kontaktpersoner på detta företaget
Förskolechef Carina Tell
08-59082985
08-59086723
Ombud lärarförbundet Johan Gylletorn
08-590 829 82
VD Elisabeth Kvanman
08-590 71675
08-590 71665
VD Elisabeth Kvanman
08-590 71675
076-1120777
Förskollärare Maj-Lis Juringe
08-590 86 004
Förskolechef Solveig Karlsson
08-590 732 66
076-1120 778
Förskolechef Solveig Karlsson
08-590 732 66
076-1120778
VD Elisabeth Kvanman
08-590 71675
08-590 71665
kommunal Britt-Marie Holmström
08-590 716 15
Rektor Elisabeth Kvanman
08-590 71675
08-590 71665