OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11000 medarbetare och en omsättning på 5,7 miljarder kronor.
Koncernen omsätter 14,7 miljarder och har sitt säte i Frankrike samt är noterad på börsen i Paris.
Besök oss gärna på www.sodexo.se.
Vi söker för ett pilotprojekt personal som skall ansvara för måltiden i vårdavdelningskök på Karolinska sjukhuset , både i Solna och i Huddinge .
Arbetsuppgifterna är att
- Tillaga och värma enportionsmat, beställa matportioner och förrådsvaror till patienterna.
- Hålla ordning i köket, städa samt ansvara för Egenkontrollen.- - Vissa administrativa uppgifter via dator och då främst programmet Aivo.
- Vara länken mellan vårdpersonalen och mottagningsköket.
- Ge service och ansvara för att patienten får den mat den har rätt till.
Beskrivning av kvalifikationer:
- Restaurangutbildning på minst gymnasienivå.
- Dietkunskap.
- Kunskap i livsmedelshygien och HACCP.
- Serviceutbildning.
Egenskaper:
- Mycket hög känsla för service.
- Uttrycka sig väl på svenska i tal och skrift.
- Ansvarsfull och självständig.
-God socialförmåga och samarbetsförmåga.
-Strukturerad och noggrann.
- Stort intresse för kunder och att ge service