Måltidsansvarig Silverbäcken

Arbetsbeskrivning

Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.



Nu söker vi en person som vill leda vårt nya måltidskoncept på Silverbäcken. Gillar du måltider, barn och har ett intresse av systematik? Då tror vi att detta är rätt utmaning för dig.

Från januari 2024 kommer vi börja servera vår nya matlösning tillsammans med Matgården. I tjänsten behövs ett kommunikativt nav mellan skola, kök och de olika servicetjänsterna. Skolan har ett väl utvecklat utekoncept,vilket innebär att pedagoger tillsammans med elever lagar lunch ute i skogen över öppen eld vid flertal tillfällen under en vecka, man driver ett elevkafé och samarbetar med hemkunskapen.

 

Arbetsuppgifter
Du ska tillsammans med den övriga kökspersonalen se till att salladsbuffé förbereds, bröd bakas, lunchen värms upp enligt matgårdens instruktioner, se till att mellis serveras för de barn som är på fritids. Vi har fyra olika stationer där lunchen dukas upp och serveras.

.Din roll blir att delegera och fördela arbetsuppgifter till de anställda i köket.  
.Arbetsleda köket i serveringen av vårt nya matkoncept Matgården
.Följa Matgårdens koncept och anvisningar enligt veckomenyer för huvudkomponent och kolhydrater.
.Ansvara, delegera och följa egenkontrollprogrammet, innefattar städning, diskning och underhåll av de livsmedelslokaler som finns.
.Inköp av livsmedel sker genom webbhandel eller hänvisade leverantörer och följer ramavtal.
.Ansvara för att specialkost fördelas och administreras på rätt sätt.
.Vara del i skolans pedagogiska måltider vilket innebär att underlätta för Kafé, utegrupper och hemkunskap asamt tt kunna samverka med köket.
.Planera för frukost och mellanmål.
.Planera för att skolans salladsbuffé håller de riktlinjer och kvalitetsmått som skolan önskar
.Svara i telefon och läsa/skicka mail
.Hålla i matråd tillsammans med elever

Kvalifikationer
.Erfarenhet från offentliga måltider eller liknande restaurang
.Datorvana/ipad/smartphone
.Svenska i tal och skrift
.Kunskap i egenkontroll
.Hantera och lägga beställningar och ha vana kring administration 
.Följa och planera utifrån kökets budget

Personliga egenskaper
.God kommunikativ förmåga där du är beredd på att föra samtal med såväl elever, vårdnadshavare och personal
.Du bör vara flexibel 
.Samarbetsförmåga
.Förmåga att leda andra  
.Organisationsförmåga
.Ha koll på hygieniska krav som gäller kök, haccp.

Vi erbjuder
 

.Arbetskläder
.Friskvårds bidrag, 3000 kr per år
.3 fria tillfällen för samtalsstöd via Falk health care
.Löpande fortbildning kring haccp
.Utbildning kring Matgårdens koncept och hantering

Kontaktinformation
Jenny Blomquist

Arbetsplats
Silverbäcksvägen 1

191 38 Sollentuna

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Dibber
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 6 oktober 2023
  • Ansök senast: 18 oktober 2023

Liknande jobb


21 november 2024

Husmor i kök

Husmor i kök

19 november 2024

Timvikarier vid behov till skolrestaurangen

Timvikarier vid behov till skolrestaurangen

18 november 2024