OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Killevippens Förskola söker dig som vill sprida matglädje och bidra till en inkluderande och trygg miljö för våra barn. Killevippen drivs som ett föräldrakooperativ vilket innebär att det är vårdnadshavarna som driver förskolan tillsammans med en utsedd styrelse. Verksamheten leds dagligen av vår rektor.
Nu välkomnar vi en ny måltidsansvarig till vårt fullutrustade förskolekök och barnverksamhet. Stor vikt läggs vid att måltiderna variationsrika och att näringsrik mat serveras till barnen. Hos oss är det viktigt att maten är hemlagad och vi erbjuder rörelseaktiviteter, musik, lek och närhet till djur och natur till barnen på förskolan. Vi ser gärna att alla i personalen bidrar till barnens utveckling och välmående, att alla i personalen bildar en familjär enhet för förskolebarnen.
Arbetsuppgifter
I rollen som måltidsansvarig kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter i ett tillagningskök. Som måltidsansvarig ansvarar för planering och inköp. I din roll hos oss kommer du ges stor möjlighet att sätta en egen prägel i köket. Du kommer att tillaga lunch, ta hand om disken samt utföra städning av köket och egenkontroll. All mat tillagas i möjlig mån från grunden av råvaror med god kvalitet, gärna lokalt. Vi ser positivt på att du deltar i barngruppen i mån av tid, med måltidspedagogiska inslag och skapar en relation med barnen.
Kvalifikationer
Vi söker dig med goda kunskaper i traditionell matlagning, specialkost, egenkontroll samt ha ett ekonomiskt tänkande när det gäller storhushåll. Självklart har du ett genuint intresse för mat och matlagning och tycker om att samarbeta med kollegorna i verksamheten. Du hanterar det svenska språket i tal och skrift. Med ett positivt engagemang bidrar du till en god arbetsmiljö för både kollegor och förskolebarn. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Meriterande om du har:
Erfarenhet från barnomsorg och/eller pedagogisk verksamhet
Arbetslivserfarenhet från storkök eller restaurang
Utbildning inom livsmedel eller matlagning
Anställningsform: Tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning.
Omfattning: 50% med arbetstider måndag-fredag.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse, gärna i augusti 2024.
Övrigt: Urval sker löpande. Registerkontroll kommer att ske inför anställning enligt skollagen 2 kap. 31§.