OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och införa Södersjukhusets nya Måltidskoncept på avdelning 35E/KUA ?
Vi erbjuder ett trevligt, omväxlande och ansvarsfullt arbete som måltidsansvarig i vårt avdelningskök.
Arbetsuppgifter:
Du förbereder alla patientmåltider som frukost, mellanmål, lunch, middag och kvällsmål.
Du tillreder också vissa måltider.
Hålla ordning i dagrum/matsal /personalrum.
Beställa patientmåltider och basvaror i våra beställningssystem AIVO och Matilda Foodit. Ta hand om inkommande varor som tillhör köket.
Ansvarar för att rätt sortiment av förbrukningsmaterial finns, t ex porslin, bestick etc.
Livsmedelshygien: att hantera mat och livsmedel i köket enligt Sös hygienriktlinjer.
Genomföra daglig egenkontroll av kalla, varma och frysta maträtter och dokumentera detta.
Genomföra daglig egenkontroll av köksmaskiner och städning.
Städning av avdelningskök utifrån rutiner från Sös hygienpärm.
Delta i Södersjukhusets nätverk för måltidsansvariga.
Delta i externa och interna utbildningar som anordnas för måltidsansvariga.
Anställningsform:
Heltid tillsvidare
Kvalifikationer:
Erfarenhet av serviceyrke och/eller restaurangutbildning är meriterande.
Grundläggande kunskaper om hygien i kök.
Erfarenhet av arbete i kök
Personliga egenskaper:
Du trivs med ett omväxlande och utåtriktat arbete. Du kommer att ha mycket kontakt med patienter och övrig vårdpersonal.
Du är noggrann och strukturerad och tycker om ordning och reda. Att hålla rent och snyggt i kök och matsal är en självklarhet för dig.
Du är ansvarsfull, självständig och har utpräglad servicekänsla. Du har även ett bra bemötande, är lyhörd och har en positiv attityd.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anna Wiberg
Niklas Blomberg
08-616 17 10
Tina Sjöqvist
08-616 2961
Anna-Karin Svedén
08-616 18 27
Nina Hermansen
08-616 1212
Viveca Dahlström , 08-616 28 11
08-616 1589
Peter Blomberg
08-616 31 75
Nancy Skohg
Nancy Skohg
Petra Ekbacke, Vårdenhetschef
08-616 20 35