OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Norberg är en bergslagskommun och utgör centrum i en av landets äldsta bergslagsbygder, här bor ca 5 700 personer varav ca 80 % i tätorten. Geografiskt är kommunen belägen i Västmanlands norra del med gräns mot Fagersta, Sala och Dalarna
med placering vid Blåsippans förskole kök
Arbetsuppgifter: Du kommer att arbetar i ett mottagningskök med att ta hand om servering av måltider till lunch och beställning av varor till frukost och mellanmål samt diska efter måltiderna. Sköta egentillsynen och städa köket är andra arbetsuppgifter som ingår.
Kvalifikationer: Du har restaurang och storhushållsutbildning eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Gärna erfarenhet av specialkost och livsmedelshygien. Du ska ha lätt för att samarbeta och ha ett bra bemötande.
Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidareanställning, 50%, dagtid
Tillträdesdag: 2015-09-01
Sista ansökningsdag: 2015-08-18
Upplysningar: Tuula Svedberg, kostchef tel: 0223-290 22
Fackliga företrädare: Kommunal, Mikael Björlestrand, tel: 0223-291 69
Ansökan görs via HR-supporten på www.norberg.se
Kommunen tillämpar rökfri arbetstid
Kontaktpersoner på detta företaget
Personalchef Anita Karlsson
0223-29109
Förskolechef Ann Redlund
0223-292 18
Områdeschef IFO Ann-Christine Rask
0223-29 000
Tf föreståndare Jonas Gustafsson
0223-29 298
Rektor Kjell Andersson
0223-29180
Biträdande rektor Victoria Åkerlund
0223-29142
Förvaltningschef Ingela Andersson
0223-291 70
Socialchef Liselotte Eriksson
0223-29 000
Områdeschef ÄO Kajsa Törner Liljeqvist
0223- 292 15
Områdschef ÄO Kristina Sandberg
0223-29 000