OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Vi tar tillvara på tillväxten genom ständig utveckling och förnyelse inom alla områden. Mångfald, integration och jämställdhet är något som vi strävar emot i alla beslut.
Lekebergs kommun vill vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetarskap och ledarskap präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vår vision är trygghet och nytänkande, naturligt nära.
Lekebergs kommun består bl.a. av centralorten Fjugesta och tätorterna Mullhyttan och Hidinge/Lanna. Med korta avstånd, goda kommunikationer och kommunens strategiska placering är det enkelt att ta del av både landsbygd och stad. Här finns attraktivt boende, ett rikt kultur- och fritidsliv och ett bra företagsklimat.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?
Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se
Kommunstyrelseförvaltningens uppdrag är att leda, styra, följa upp och ge ett effektivt stöd till alla nämnder och verksamheter och här ingår övergripande stödfunktioner inom ekonomi, personal och administration.
Inom kommunstyrelseförvaltningen ingår också Teknik- och serviceavdelningen med måltidsenhet, lokalvård och serviceenhet samt avdelningen för näringsliv, integration och arbetsliv. Vi har för närvarande ca 90 medarbetare sammanlagt.
I Lekebergs kommun finns två produktionskök inom Måltidsenheten; Centralköket på Lekebergsskolan och Hidinge skolrestaurang. Där lagas all mat som distribueras ut i kommunens skolor, barnomsorg och äldreomsorg. Varje vardag produceras ca 1 800 måltider. Måltidsenheten ansvarar för att alla deras kunder erbjuds en bra och variationsrik kost och i så lång utsträckning som möjligt lagas all mat från grunden.
Hos oss tror vi att nyckeln till framgång ligger i stort samarbete över gränserna, till exempel mellan kök och pedagogisk verksamhet. Köket skall ingå i skolan och vården som en integrerad del.
ARBETSUPPGIFTER
Förskolan har ett mottagningskök vilket innebär att huvuddelen av lunchen tillagas i köket på Hidinge skola och levereras varm till förskolan.
I arbetsuppgifterna ingår:
• beställning av varor,
• att planera och förbereda frukost, lunch och mellanmål
• diskning
• utföra egenkontroll enligt gällande regler för livsmedelshygien
• städning och rengöring av kök med tillhörande utrustning.
Köket ligger mitt i pågående verksamheten och barnen är tidvis närvarande.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
- gärna har utbildning inom området och/eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
- har datorvana då beställningar och övrig kommunikation mellan enheter sker digitalt
- har kunskaper inom egenkontrollprogrammet
Vi ser gärna att du kan kommunicera väl på svenska, då det är av yttersta vikt att rätt gäst får rätt kost när det gäller olika specialkost.
Du uppskattar att ha ett varierat och fysiskt arbete och är öppen för nya utmaningar och idéer och du tycker att det är viktigt med klimatsmart och hållbar mat. Du är självständig och har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete.
Du är noggrann, flexibel, lösningsinriktad och lägger vikt vid ordning och reda. Ditt bemötande mot såväl kollegor som gäster är trevligt och professionellt och du har alltid gästen i fokus. Du bidrar gärna till att sprida kunskap och matglädje.
I köket arbetar mestadels kvinnor varför vi gärna ser manliga sökande för att få en jämställd fördelning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
ÖVRIGT
Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.
Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.
Kontaktpersoner på detta företaget
Enhetschef Thomas Kullberg
0585-489 02
vik. Kostchef Maria Vallgren Eriksson
0585-488 89
Chef Mats Turesson
0585-487 21
Enhetschef Marie Helgesson
0585-489 86
Teknisk chef Mats Turesson
0585-487 21
Bemanningsteamet
0585-489 98
Teamledare Centralköket Anna Brorsson
0585-488 65
Enhetschef serviceenheten Håkan Erlandsson
0585-487 43
Måltidschef Maria Vallgren Eriksson
0585-488 89
Bitr. måltidschef Anna Brorsson
0585-488 65