OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ånge kommun med omkring 9000 invånare ligger mitt i Sverige. Här är du omgiven av Ljungandalens storslagna landskap, vackra boendemiljöer och människor som värnar om varandra. Vi erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och ett rikt kulturliv. Med tåg tar du dig snabbt och bekvämt till Sundsvall och Östersund för handel och nöjen. Lika enkelt kommer du till härliga fjällmiljöer där Vemdalen och Åre erbjuder skidåkning i världsklass.
Vi söker ett vikarierande måltidsbiträde till Torpsro kök i Fränsta.
Kostenhet har 30 medarbetare som tillsammans tillagar ca 2000 måltider per dag till kommunens förskolor, skolor, särskilda boenden och hemmaboende. Maten lagas i fyra produktionskök med egen restaurang och köken har utskick av mat till 10 förskolor, 5 särskilda boenden och levererar matlådor till hemtjänsten. Mottagningsköket Torpsro bereder frukost och mellanmål som skickas ut till alla särskilda boenden. Som kock är du anställd hos kostenheten med placering i något av våra kök i Fränsta, Ljungaverk, Torpshammar eller Ånge.
Arbetsbeskrivning
. Utföra alla i köket förekommande arbetsuppgifter
. Baka samt bereda frukost och mellanmål från grunden, såväl specialkost som konsistensanpassad kost, till gäster på våra särskilda boenden
. Använda kostprogrammet mashie för recept och produktionsunderlag
. Arbeta så att säker mat levereras och utföra egenkontroll
. Aktivt bidra till arbetsplatsens arbetsmiljö och kvalitetsutveckling
. Aktivt bidra till kostverksamhetens verksamhetsmål och resultat
Arbetsbeskrivning
. För att jobba som måltidsbiträde behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå, motsvarande utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
. Erfarenhet av att laga specialkost, medicinsk och konsistensanpassad
. Erfarenhet av att baka och bereda varma och kalla mellanmål till minst 150 portioner
. Goda kunskaper i livsmedelshygien och egenkontroll
. Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift, på ett sätt så att du kan kommunicera med medarbetare, gäster och övrig personal samt skriftligen dokumentera det som verksamheten kräver i våra system
. Datavana
. B-körkort
Vi söker dig som vill vara med och laga och servera god näringsriktig mat på ett hållbart sätt till våra gäster.
Du är kreativ och flexibel, gillar att arbeta tillsammans med andra i team men som också kan arbeta självständigt i köket. Vi sätter stort värde på personliga egenskaper, gott bemötande, lyhördhet, engagemang och god samarbetsförmåga.
Övrig information
Vikariat: 9 månader eller längre
100% heltid.
Tidsbegränsad anställning
Tillträde enligt överenskommelse dock senast 1 juni.
Vi erbjuder friskvårdkuponger