OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt. I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?
Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se
ARBETSUPPGIFTER
Det finns två produktionskök inom Måltidsenheten; Centralköket på Lekebergsskolan och Hidinge skolrestaurang. Där lagas all mat som distribueras ut i kommunens skolor, barnomsorg och äldreomsorg. Varje vardag produceras ca 1 500 måltider och i så lång utsträckning som möjligt lagas all mat från grunden.
Vi tror på samarbete och strävar efter att köket skall ingå i skolan och vården som en integrerad del.
Vi söker nu timvikarier för kortare och längre vikariat.
Din arbetsplats kan bli på några av våra kök; Centralköket, Tulpanens skolrestaurang, Hidinge skolrestaurang eller Mullhyttans skolrestaurang.
Sedvanliga förekommande arbetsuppgifter i kök och restaurang för måltidsbiträde respektive kock.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
- har dokumenterad utbildning inom restaurang eller storhushåll
- har erfarenhet av att arbeta inom offentlig måltid eller inom den privata restaurangbranschen
Vi ser gärna att du kan kommunicera väl på svenska, då det är av yttersta vikt att rätt gäst får rätt kost när det gäller olika specialkost.
Vi förväntar oss av dig att du har ett intresse för mat och människor och du tycker att det är viktigt med klimatsmart och hållbar mat. Du gillar att ha ett varierat och fysiskt arbete och är öppen för nya utmaningar och idéer.
För att klara din roll behöver du vara noggrann, flexibel och lösningsinriktad.
Ditt bemötande mot såväl kollegor som gäster är trevligt och du förstår att gästen står i fokus.
Inom måltidsverksamheten arbetar mestadels kvinnor varför vi gärna ser manliga sökande för att få en jämn könsfördelning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Du gör din intresseanmälan via formuläret du länkas till för att göra din ansökan, därefter kontaktar vi dig om det blir aktuellt med arbete.
ÖVRIGT
Du gör din ansökan via vårt digitala rekryteringsverktyg. Intervjuer kommer att ske kontinuerligt under rekryteringsprocessen, gör därför din ansökan redan idag!
Vi undanber oss direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.
Kontaktpersoner på detta företaget
Enhetschef Thomas Kullberg
0585-489 02
vik. Kostchef Maria Vallgren Eriksson
0585-488 89
Chef Mats Turesson
0585-487 21
Enhetschef Marie Helgesson
0585-489 86
Teknisk chef Mats Turesson
0585-487 21
Bemanningsteamet
0585-489 98
Teamledare Centralköket Anna Brorsson
0585-488 65
Enhetschef serviceenheten Håkan Erlandsson
0585-487 43
Måltidschef Maria Vallgren Eriksson
0585-488 89
Bitr. måltidschef Anna Brorsson
0585-488 65