OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Vi tar tillvara på tillväxten genom ständig utveckling och förnyelse inom alla områden. Mångfald, integration och jämställdhet är något som vi strävar emot i alla beslut.
Lekebergs kommun vill vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetarskap och ledarskap präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vår vision är trygghet och nytänkande, naturligt nära.
Lekebergs kommun består bl.a. av centralorten Fjugesta och tätorterna Mullhyttan och Hidinge/Lanna. Med korta avstånd, goda kommunikationer och kommunens strategiska placering är det enkelt att ta del av både landsbygd och stad. Här finns attraktivt boende, ett rikt kultur- och fritidsliv och ett bra företagsklimat.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?
Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se
Teknik- och serviceavdelningen ingår inom kommunstyrelseförvaltningen och i Teknik- och service ingår måltidsenhet, lokalvård och serviceenhet. Vi har för närvarande ca 60 medarbetare.
I Lekebergs kommun finns två produktionskök inom Måltidsenheten; Centralköket på Lekebergsskolan och Hidinge skolrestaurang. Där lagas all mat som distribueras ut i kommunens skolor, barnomsorg och äldreomsorg. Varje vardag produceras ca 1 800 måltider. Måltidsenheten ansvarar för att alla deras kunder erbjuds en bra och variationsrik kost och i så lång utsträckning som möjligt lagas all mat från grunden.
Hos oss tror vi att nyckeln till framgång ligger i stort samarbete över gränserna, till exempel mellan kök och pedagogisk verksamhet. Köket skall ingå i skolan och vården som en integrerad del.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu tre måltidsbiträden för vikariat om 50%.
Tjänsterna innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom skolrestaurang så som salladsberedning, lättare tillagning av måltider, servering, beställning av varor, diskhantering och städning.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
- har dokumenterad erfarenhet inom restaurang eller storhushåll
- har erfarenhet av att arbeta inom offentlig måltid eller inom den privata restaurangbranschen
- kan hantera att arbeta med hjälp av dator då beställningar och övrig kommunikation mellan enheter sker digitalt
- har kunskaper inom egenkontrollprogrammet
Vi ser gärna att du kan kommunicera väl på svenska, då det är av yttersta vikt att rätt gäst får rätt kost när det gäller olika specialkost.
Vi förväntar oss av dig att du har en passion för mat och människor. Du gillar att ha ett varierat och fysiskt arbete och du är öppen för nya utmaningar och idéer och du tycker att det är viktigt med klimatsmart och hållbar mat. Du är noggrann, flexibel och lösningsinriktad. Ditt bemötande mot såväl kollegor som gäster är trevligt och du förstår att gästen står i fokus. Du har en insikt i att kommunikation är viktigt för att sprida kunskap och matglädje.
I köket arbetar mestadels kvinnor varför vi gärna ser manliga sökande för att få en jämställd fördelning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
ÖVRIGT
Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.
Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.
Kontaktpersoner på detta företaget
Enhetschef Thomas Kullberg
0585-489 02
vik. Kostchef Maria Vallgren Eriksson
0585-488 89
Chef Mats Turesson
0585-487 21
Enhetschef Marie Helgesson
0585-489 86
Teknisk chef Mats Turesson
0585-487 21
Bemanningsteamet
0585-489 98
Teamledare Centralköket Anna Brorsson
0585-488 65
Enhetschef serviceenheten Håkan Erlandsson
0585-487 43
Måltidschef Maria Vallgren Eriksson
0585-488 89
Bitr. måltidschef Anna Brorsson
0585-488 65