OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vardaga söker enMåltidschef. I Rollen tar du ett helhetsansvar för området Måltider hos Vardaga. Vardaga tillhandahåller goda, näringsriktiga, kostnadseffektiva och klimatsmarta måltider till våra omsorgstagare på våra 100 boenden i Sverige. Ett speciellt ansvar tar du för Mat Som Hemma konceptet, som i dagsläget är implementerat på våra äldreboenden i Sverige. Konceptet innebär att du ansvarar för menyer, bilder, inköpslistor, tillagningsinstruktioner, med syftet att ge våra omsorgstagare den bästa måltidsupplevelsen.
Vi ser att du är utbildad kock, och har ett intresse av att engagera dig i en roll där du får möjlighet att påverka de måltider som serveras till en väldigt stor mängd människor. Du bör brinna för att konceptutveckla måltider som kombinerar smak, näringsvärde, kostnadseffektivitet och klimatpåverkan på bästa möjliga sätt. I din roll kommer du att interagera med många olika människor, vilket kräver att du har en förmåga att kommunicera på ett tydligt och engagerande sätt i både tal och skrift.
Arbetstid är 8–17 där tiderna är flexibla. Din huvudsakliga arbetsplats är i vårt moderna kontor i Solna nära Mall of Scandinavia. Det kommer förekomma resor.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst, med start omgående.
Möjlighet till snabbt tillträde ses positivt!
Kontaktpersoner på detta företaget
Vardaga
Heidi Heino
+46 733 77 56 99
Malin Johansson
+46 73 377 55 23
Anita Cadling
072-385 20 50
Patrik Döl
+46 73 377 56 99
Pia S Henriksson
0841057130
Tina Cederlund
+46 073-3775671
Linda Malmgren
0733 – 77 58 58
Åsa Bratt
Karin Johansson