OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Föreställ dig 2600 gäster fördelade över flera restauranger. Gästerna kommer från olika generationer, med olika tidigare upplevelser av mat, och har alla olika utmaningar under dagen där måltiden är en av de viktigaste komponenterna för att ge dem energi.
Det team som varje dag möjliggör måltiderna består av 22 engagerade medarbetare. Köket i Vagnhärad producerarar ca 1000 portioner och köket i Trosa producerar ca 1600 portioner. Förutom våra två produktionskök har vi fem mottagningskök, hos oss pågår ett utvecklings- och förbättringsarbete och vi är i en expansiv fas där vi planerar fler produktionskök inom dom närmsta åren. Vi arbetar enligt ”Diet for a green planet” med vällagade, välkomponerade måltider med fokus på ekologiska närproducerade råvaror som är i säsong just nu. Vi har ett medvetet tänk kring att minska matsvinn i hela kedjan i allt från produktion och tillagning samt våra kunders tallrikar.
Vår måltidsverksamhet har påbörjat en period av utveckling på olika sätt och på den resan behöver vi en måltidsutvecklare att leda och ansvara för denna utveckling.
UPPDRAG
Utveckling av måltidsverksamheten kommer vara ditt ansvar tillsammans med driftchef och kökschefer. En del av projekten har redan påbörjats, medan andra ligger i startgroparna.
Du kommer vara driftchefens högra hand och vara länken mellan driftchef och pågående projekt. Du kommer samarbeta med en projektledare på tekniska enheten där du är spetskompetensen kring kök/måltidsverksamhet.
I uppdraget ingår att strukturera processer för våra expansionsprojekt, implementering av ett nytt kostdatasystem (Mashie) med mera. Du kommer även dokumentera genomförandet för att föra processerna framåt, samt se till att projekten följer gällande lagar och regler.
Uppdraget som måltidsutvecklare är helt nytt för oss i Trosa kommun vilket innebär att det kan komma att ändras något efter vägens gång. Du som medarbetare hos oss erbjuds kompetensutveckling både individuellt och i grupp för att utvecklas i din roll och för att ständigt höja kvaliteten i verksamheten.
KOMPETENS
Du ser helheten och vilka detaljer som behöver justeras för att uppnå det resultat som behövs. Du har en förmåga att omvandla kreativitet och idéer till konkreta processer, du kan göra dina visioner tydliga för andra. Du kan balansera mellan idéer och hands-on arbete, du får saker gjorda och motiverar andra. Du använder dig av dina specialistkunskaper för att skapa ett tydligt ramverk utvecklingen för måltidsenheterna kan röra sig inom.
Människor trivs i ditt sällskap, du kan skapa goda relationer till kollegor, kunder, entreprenörer och är mån om att vårda de kontakter du har. Du har en förståelse för vilka resurser som krävs för att utföra ett projekt, och kan hålla de tidsramar du sätter upp. Du kan hantera en varierande arbetsbelastning, och har inga problem med att stundtals arbeta i högt tempo.
Du som söker är/har:
• utbildad kostekonom eller har likvärdig utbildning
• arbetat i kostdatasystem tidigare, med fördel Mashie
• erfarenhet som kostekonom eller likvärdigt
• behärskar svenska väl i tal och skrift
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet som/från:
• projektledare
• måltidsutvecklare
• organisationsplanering för kök, med fördel storkök
• erfarenhet från storkök och specialkost
INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN
Anställningsform: Tillsvidareanställning Provanställning på 6 månader kommer att tillämpas
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tidig höst 2020 eller enligt överenskommelse
ÖVRIGT
Sista ansökningsdag är 19 juli, och vi kommer börja kalla till intervjuer efter det.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varmt välkommen med din ansökan till Trosa kommun!
Kontaktpersoner på detta företaget
Stig Tördahl
vxl 0156-520 00
Ekonomichef Margareta Smith
0156-520 92
Personalchef Torbjörn Unnebäck
0156-520 00 (vxl)
Kommunchef Johan Sandlund
0156-520 00 (vxl)
Enhetschef Hälso- och sjukvårdsenheten Lena Gernandt
0156-521 77