OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland med olika servicetjänster i hela Östergötland såsom lokalvård, inre logistik, receptionstjänst samt måltidstjänster . Måltidstjänster utförs på Vrinnevisjukhuset i Norrköping och Universitetsjukhuset i Linköping. Måltidstjänsterna innebär leverans av patientkoster, restaurangmat, catering samt måltidsvärdstjänster på avdelningar inom sjukhusen.
Sodexo AB söker nu fyra måltidsvärdar till vårt uppdrag i Norrköping på Vrinnevisjukhuset på avdelningarna: Infektions- och hjärtavdelningen.
Tjänsten som måltidsvärd kräver ett stort engagemang och vi söker en medarbetare med god servicevana, bra kommunikativ förmåga med såväl patient- som vårdpersonal, kunskap inom mat och livsmedel och som är lyhörd för patientens- och vårdavdelningens behov. Måltidsvärden gör sitt bästa för att förgylla måltidsupplevelsen från centralköket samt de mellanmål som serveras utöver dessa måltider blir en del av patientens tillfrisknande.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av arbete i avdelningskök med olika arbetsuppgifter såsom:
• Förberedelse och tillagning av frukost och mellanmål
• Servering utav mat till patient
• Diskning och Städning
• Egenkontroll
• Göra beställningar i kostdatasystem
• Övriga i kök förekommande arbetsuppgifter
• Delta i utveckling av verksamheten.
Kvalifikationer/Krav:
• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Vana från arbete i restaurang, arbete i vården eller annat servicearbete
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Datakunskap, kunskap i Aivo meriterande.
Personliga egenskaper:
• God servicekänsla och med postiv attityd möter du olika människor
• Lyhörd för kunden och patientens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att klara av att arbeta i ett stundtals högt tempo
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.
Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning (provanställning tillämpas) Arbetstid: dagtid och kvällstid samt varannan helg.
Fyra olika tjänster ska tillsättas med 80 -100% tjänstgöringsgrad. Start snarats efter överenskommelse.
Ansökan görs via vår hemsida senast den 2 december. Har du frågor är du välkommen att kontakta karin.eriksson@sodexo.com
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.
Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.
Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,