Måltidsvärdar till Sodexo Vrinnevisjukhuset Norrköping

Måltidsvärdar till Sodexo Vrinnevisjukhuset Norrköping

Arbetsbeskrivning

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Är du vår nya medarbetare? Vi söker nu serviceinriktade glädjespridare som vill jobba som Måltidsvärd hos oss på Vrinnevisjukhuset Norrköping

Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland med måltidsverksamhet på Vrinnevisjukhuset Norrköping. Uppdraget innebär produktion av patientmåltider, catering, restaurang samt måltidsvärdstjänster på flera avdelningar inom sjukhuset. 
Vi söker nu vikarierande måltidsvärdar till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Måltidsvärdens uppgift är att göra måltidsupplevelsen för patienterna positiv så att maten blir en del av tillfrisknandet.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av arbete i avdelningskök med olika arbetsuppgifter såsom:
Förberedelse/Tillagning av frukost och mellanmål
Mottagning av matvagnar
Uppläggning och servering av matbrickor
Disk/Städning
Egenkontroll
Utveckling av verksamheten
Göra beställningar i kostdatasystem
Övriga i kök förekommande arbetsuppgifter

Kvalifikationer/Krav:
Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
Vana från arbete i restaurang, arbete i vården eller annat servicearbete
Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Datakunskap

Personliga egenskaper:
God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
Lyhörd för kunden och patientens behov
God samarbetsförmåga
Självständig och handlingskraftig
Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
Noggrann, strukturerad och systematisk
Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
Positiv attityd
Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.

Anställningsform och arbetstider:
Timanställd vikarie vid sjukdom, semester och övrig ledighet. Varierande arbetstid

Har du frågor kontakta: Arbetsledare carina.johansson@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha snarast. Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan kan endast göras vår hemsida Sodexo.se. 

Välkommen med din ansökan!


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 2 platser
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 14 november 2024
  • Ansök senast: 13 december 2024

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


22 december 2024

20 december 2024

4 december 2024

4 december 2024