OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Mångsidig kock som gillar desserter
Välkommen till oss på Orresta Golf & Konferens!
Vi har en golfbana, konferensanläggning, eget hotell och restaurang samt padelbana. Det är full fart från maj till och med september. Förutom golfgäster har vi golfpaketgäster nästan varje dag som ska äta frukost, lunch och 3-rättersmiddag.
Vi har en köksmästare och en ordinarie kock och ibland arbetar du tillsammans med dem men ofta har du själv ansvaret för lunchen eller middagen tillsammans med servisen.
Golfbranschen har gått väldigt bra trots pandemin, 2020 var ett bra år för oss och vi hoppas och tror att 2021 ska bli minst lika bra.
Vill du ”bara” laga mat kan vi erbjuda ca 50 %. Är du mångsidig och kreativ och kan skapa och förbereda desserter och sallader samt baka, stå i kassan, servera och ta hand om frukosten ibland, så kan vi erbjuda upp till 100 %.
Säsongen sträcker sig från slutet av april till i början av oktober.