OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Martin & Servera är ledande leverantör till måltidsbranschen. Runtom i landet är vi nästan tretusen personer som jobbar med att restauranger, hotell, storkök och alla andra som serverar mat har vad de behöver i köken. I vårt utbud finns världsledande varumärken, lokalt producerade produkter och egna varor. Vi på Martin & Servera brinner för mat och dryck, och utvecklar hela tiden vår verksamhet för att alltid kunna erbjuda våra kunder de produkter, lösningar och utbildningar som utvecklar deras affär – varje dag, året om.
Vill du arbeta med stimulerande matlagning, vara kreativ och träffa folk? Sök då till Martin & Serveras personalmatsal, "Kom så äter vi", i Norrköping där vi nu behöver en kock för ett semestervikariat under veckorna 26-33 men också som kan hoppa in vid behov.
Dina arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med övriga medarbetare ansvara för personalmatsalen. Du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter i köket och personalmatsalen vad gäller frukost och lunch. Det innebär att förbereda dagens frukost, duka fram, plocka undan, diska och göra rent och snyggt. Vidare att förbereda dagens lunch både för salladsbuffén och den tillagade maten. Under lunchtiden serverar du lunchmaten, fyller på och håller salladsbuffén fräsch. Du plockar undan, diskar och gör rent och snyggt i matsalen. Du är ansvarig för att sköta egenkontrollen samt beställning av varor varje dag.
Köket/matsalen ör öppet dagtid och dina arbetstider blir 6.30-15.15. Du som söker ska vid behov vara beredd att hoppa in under ordinarie öppettider.
Din bakgrund
Du är utbildad kock och har goda baskunskaper om köket. Det är positivit om du har erfarenhet av arbete i restaurangkök.
Personliga egenskaper
Du har ett intresse för mat och matlagning och tycker om att arbeta med bra råvaror. Du är serviceinriktad och trivs med att arbeta tillsammans i en liten grupp. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann, ambitiös, flexibel och har förmåga att se vad som behöver göras.
Din arbetsplats
Din arbetsplats är personalmatsalen i Norrköping, "Kom så äter vi", där vi är tre medarbetare.
Vill du veta mer?
För mer information om tjänsten, prata med kock, Jesper Karlsson, 011-25 92 01.
Facklig kontaktperson Unionen: Mats Holgersson, 011-25 93 06.
För att ta reda på om du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer.
Skicka in din ansökan senast 2 april 2017.