OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ett besök hos oss ska vara en gastronomisk upplevelse för den som är intresserad av exklusiv enkelhet i en bekväm miljö med vänlig atmosfär. Ett restaurangbesök i tiden.
Min filosofi: Med en svensk identitet, på en regional plattform, skapar jag mitt kök. Ett kök som är öppet för både lokala och globala ingredienser och influenser. Ett kök som bygger på naturliga råvaror och naturlig smak – det naturliga köket.
Våra restauranger Matbaren och Rutabaga är belägna i Grand Hôtels byggnader, ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. I familjen MD ingår även ett Rågbrödsbageri på Tegnérgatan samt catering.
Välkommen!
Matbaren är en modern bistro – en informell restaurang i tiden. Med utgångspunkt i säsongens bästa råvaror skapas dagligen en levande meny av mellanstora rätter och väl utvalda drycker. Serveringen sker vid bord eller runt vår stora bardisk..
På Rutabaga skapar vi nästa generations lakto-ovo-vegatariska måltid. Kvalitativa råvaror med hela världen som inspiration förvandlas till en spännande meny som förändras månadsvis.
Din roll hos oss:
Vi söker en servis/servitör som kan starta sin tjänst i Matbaren omgående. Du som söker har med fördel dokumenterad erfarenhet från skola, restaurang, krog eller likvärdigt.
Du ansvarar för att presentera och inspirera gästerna i sitt val av mat och dryck, du håller dig kontinuerligt uppdaterad om vår meny och dryckeslista så att vi med gott samarbete kan ge gästen en fantastik mat- och dryckesupplevelse.
Allt vi producerar i kök och i matsal är gjort med kärlek och omsorg. Det är därför vi vill att du är engagerad, passionerad och nyfiken. Du vill lära såväl som att bli lärd och utvecklas i din roll hos oss.
Vi är ett ungt och sammansvetsat team från flera delar av världen - med olika språk, bakgrund och erfarenheter. Tillsammans delar vi den stora kärleken till mat och dryck.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde efter överenskommele och lön enligt avtal. Arbetstiden är efter rullande schema där helgarbete förekommer.
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!
1-2 års erfarenhet