OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotel Skansen är i ständig utveckling - vi vill mer!
Vi har under de senaste åren gjort många investeringar och är inte klarar än. Vi vill vara det självklara valet på Öland.
I ett led i vår framtidssatsning där vi kommer att bygga ut vårt spa, bygga fler hotellrum och en takrestaurang kommer vi under kommande tid att stärka upp vårt team med nyckelspelare som vill vara med på vår gemensamma resa.
Nu söker vi en person som vill arbeta som mat- och dryckesansvarig (F&B) här hos oss. Du har engagemang och tycker om utveckling. Men vill också vara med och förvalta en av världens största whiskybarer samt utveckla vår växande vinkällare. Vi vill att du ska ha ett stort intresse för mat och dryck i kombination, kunna organisera och tycka om att arbeta med förändringsarbeten. Vi vill att du ska tycka om att arbeta operativt och ser det som en självklarhet för att kunna vara delaktig och se hela bilden. Är du utbildad sommelier är det meriterande. Du kommer vara del i utvecklingsgrupp tillsammans med övriga avdelningsansvariga.
Arbetsuppgifter som ingår i denna tjänst:
*Ansvarig över Hotel Skansens ordinarie dryckesutbud inkl. inköp och prissättning.
*Kontinuerligt arbete med att se till att lönsamhet finns i restaurangen.
*Ansvarig för att hålla vinlista och whiskylista uppdaterad.
*Ansvarig för att hålla vinkällaren och whiskykällaren i skick samt lära ut kollegor hur den är uppbyggd.
*Utbilda kollegor i vinkunskap bl.a. med vinprovningar för teamet.
*Hålla i återkommande vinprovningar med olika teman för våra gäster.
*Hålla i huvudansvaret vid menybyten: Planera menybyten gällande tidpunkt, kombinera dryck till menyn, skriva menyerna inför tryck, planera menygenomgång för servis och kök.
*Ha ett nära samarbete med restaurangchef.
*Arbeta i servisteamet i service.
*Aktivt delta i avdelningsmöten (utvecklingsgrupp)
Arbetstiderna är både dagtid och kvällstid. Vardagar och helger.
Flexibelt/varierande schema utefter aktuella arbetsuppgifter.
Vi, Hotel Skansen, är måna om att teammedlemmar ska trivas och utvecklas tillsammans med oss. Vi lägger stor vikt vid personlig utveckling och ser viljan till att vidareutbilda sig, som en självklarhet för att anta en anställning hos oss. Kreativitet, positivitet och engagemang är viktigt och något du bör dela med oss.
Intervjuer kommer ske löpande, tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Platschef Fredrik Norén
0485-30530
Köksmästare Tobbe Magnusson Ohlin
0485-30530
Spa föreståndare Olivia Jonsson
0485-305 30
Hotelldirektör Fredrik Norén
0485-30530
Spa föreståndare Olivia Jonsson
0485-30530
Restaurangchef Holger Glück
0485-30530
Restaurangchef Holger Glück
0485-30530
Hotellchef Sofia Kahnt
0485-30530
Ägare/VD Fredrik Norén
0485-30530
Spachef Olivia Jonsson
0485-305 30