OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker två kallskänkor med en skön personlighet och somvill vara med om attöppna ochbygga en konceptrestaurang i Roslagen. Tillsvidareanställningar.
Du ska gilla attvara med vid uppstart, inköp av planering av den nya restaurangen.
PROFIL
- Minst 3 år,av kallkök -à lacarte, buffé, husman, beställningar. Även erfarenhet av varmkök där du kommer vara behjälplig.
- Inspirerande ochdrivande matkreatör, men också en lagspelare.
- Medveten, initiativtagande, kreativ ochmed ett stort engagemang strävar du alltid efter att utveckla dig själv och restaurangen.
- Du arbetar helst medlokala råvarorna och i den mån det går vill du arbeta med ekologiskasamt KRAV-märkta produkter.
- Du är självgående, stresstålig och van att arbetakostnadseffektivt med såväl råvaror som din egen tid. Att utföra ditt arbete och samtidigtsäkerställa att lagar, miljö- och hälsoföreskrifter följs, känns naturligt för dig.
RESTAURANGEN
Restaurangenkommer att vara öppen från frukost till middag. Under vintern kommer verksamheten varaav mindre art, ca 30 platser och under sommaren ca 90-100 personer då det även kommeratt finnas en uteservering.
Restaurang och tillhörande lounge för boende i området,håller idag på att byggas som bäst.
ARBETSTIDER/LÖN/START
Tillsvidareanställning. Tillgänglig påhalvtid från1 maj och gärna ävenkunna vara med några timmarunder april - flexibilitet är viktigt. Heltid från 1 juni.
ANSÖKAN
Sök via vårt rekryteringsverktyg (ej mail!) och se till att vara tillgänglig eller återkopplaper mail ochsms när vi kallar till intervju.
Kontaktpersoner på detta företaget
Tina Wedholm
070-670 20 30
Kristina Maksimovic
Åsa Forsell Skinner
Åsa Forsell Skinner
+ 46 760 35 13 00
Sofie Westermark
Åsa Pettersson
Åsa Pettersson