OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
#jobbjustnu
STHLM Brunch Club är en internationell brunchrestaurang som serverar frukost & brunch. Menyn är inspirerad av frukostkulturen i England, Australien och USA med pannkakor, Eggs Benedict och Full English breakfast, men här finns också smoothies, färska juicer, bowls och stans absolut bästa milkshakes.
Ingen buffé, allt på tallrik och á la minute. Färskt, fräscht, instaworthy. Fokus på vegetariskt/veganskt; vi har fortfarande kvar ett fåtal kötträtter på menyn men trenden går mer och mer mot det gröna hållet.
Vi serverar upp till 350 personer per dag under helgerna och köerna ringlar ner för gatan de flesta dagarna, så tempo, uthållighet och ett glatt humör krävs om man ska palla med att jobba hos oss!
Vi är ett litet men naggande gott team så det krävs att man jobbar över avdelningsgränserna och hjälper varandra där det behövs.
Utbildning/Erfarenhet
Vi vill att du har jobbat som kock i ett par år och har dokumenterad erfarenhet, från Sverige eller utomlands. Då vi är en internationell arbetsplats ser vi det som positivt om du har erfarenhet från utlandet. Du är bekväm med både varm och kallkök och har lagat frukost och brunch i liknande miljöer förut.
Vi ser framför oss att du är:
Prestigelös
Pålitlig
Stabil
Självständig
Kreativ
Positiv!
Nu söker vi en glad, stabil, snabb och driven kille eller tjej som är redo för sitt nästa steg I karriären. Om allt klickar oss emellan finns en kökschefstjänst ledig som behöver tillsättas längre fram.
Vår meny bygger på Australiensisk frukostcafékultur, så om du har erfarenhet av den typen av matlagning är det mycket meriterande! Menyn byts 4 gånger per år enligt säsong och trend, och vi har 2st weekly specials som byts varje vecka.
V lagar allt på beställning i vårt lilla kök, vi jobbar oftast 2 och 2 och man turas om att köra service eller prepp.
Vi tror att du: älskar mat, jobbar snabbt och rent, gillar när det är fullt ös samt tar hand om dig själv och din hälsa! På helgerna är det högt tempo och man måste dels ha en viss fysikalitet samt kunna klara av den stressen och tycka att det är kul att få ut maten snabbt och snyggt. Vi jobbar inte enligt de gamla hirarkierna, vi kör ingen management by fear, och det finns ingen konflikt mellan kök och servis; om du jobbar på det sättet så är detta inte stället för dig :)
TILLTRÄDE SNARASTI
Vill du bli en av oss?
Välkommen med din ansökan!
Vi erbjuder:
Dagtidsjobb i olika skift 07-15:30, 09-17, helger 07.30-1700.
Notera att vi jobbar varannan helg.
Individuell lönesättning utifrån kollektivavtal
Anställning i ett privatägt företag där vi jobbar nära varandra och över avdelningsgränserna!
En rolig och omväxlande arbetsmiljö med anställda från bla Australien, USA, England och Sverige!
Kontaktpersoner på detta företaget
Ägare Elisabeth Vogel