Matcaféansvarig

Arbetsbeskrivning

MATCAFÈANSVARIG MED SERVERINGSERFARENHET
Vi söker dig som är expert på gästservice, har en känsla för detaljer och tycker om att träffa människor.
Allé på Österlen är ett väletablerat varumärke som funnits på samma plats i 20 år. Med utgångspunkt i den lokala mattraditionen och lokala råvaror skapas och serveras mat som på olika sätt förhöjts och förfinats. Vi har en ambition i att sprida matglädje genom att kännas överraskande utan att upplevas för tillkrånglat. Vi vill att maten ska upplevas generös men elegant. För oss är det lika inspirerande att laga mat till grannen som tittar förbi eller till kungafamiljen, som vi har haft äran att ha som matgäster mer än vid ett tillfälle. Allé är öppet året runt och när turisterna väl lämnat i augusti så tar konferenser, evenemang och fester vid. Vi är stolta över att servera gås i november och julmat i november/december. Under 2021 utökades verksamheten med ett Gårdshotell, vi idag har 7 dubbelrum. Vi har utöver Matcafé & Gårdshotellet en välfungerande festsal med plats för 120 personer, stor cateringverksamhet och en mycket uppskattad restaurang, vi jobbar aktivt med att etablera Allé som det självklara valet för konferenser för såväl kommunens företag som långväga gäster.
För oss är det viktigt att människor får växa och utvecklas. Vi tror att frihet och förtroende skapar ansvar och drivkraft. Vi gillar olikheter och mångfald, du ges möjligheter till egna initiativ men det kräver samtidigt att du som individ tar eget ansvar. Vi är ett team och tillsammans skapar och utvecklar vi upplevelser för våra gäster som gör att de vill komma tillbaka till oss.
Vill du bli en del av Allé på Österlen?
Vi söker dig med ett brinnande intresse för mat, dryck och service. Vi vill att du har högt kvalitets tänk, är noggrann och har ekonomiskt tänk i ditt arbete. Du är prestigelös och har nära till skratt. Arbetet är stundtals fysiskt krävande så god fysik är en förutsättning. Du är glad, positiv och framförallt en flexibel person som har viljan att förbättra och förändra, du gillar att vara del av teamet men klara av att arbeta självständigt. Vi kan erbjuda ett roligt och varierande jobb med stor möjlighet att utvecklas.
Om tjänsten Vi behöver utöka teamet med en person som i huvudsak ansvarar för driften av vårt Matcafé/butik. Arbetsuppgifterna består till stor dela av att bemanna kassan och överse medarbetarna i Matcafét under dagarna. Matcafét har öppet 6 dagar i veckan från kl 12-16 från 1 juli tom mitten av augusti. Övrig tid på året har Matcafét öppet fredag - söndag.
Arbetsuppgifterna varierar därför under året, i lågsäsong, så kommer du utöver arbetet i Matcafét vara delaktig i vår konferensverksamhet, i servering av hotellfrukost, i matsalsarbete och övrigt förekommande arbetsuppgifter. Företaget är litet och att vara behjälplig övriga delar av verksamheten är en självklarhet. I sommar kommer ditt fokus vara Matcafé & butik.
Vi vill att du tar del i vidareutveckling av vår matcafé & butik och övrig verksamhet. Du ansvarar för inköp till butiken.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Thuresson Mat & Dryck AB, Eva Kivik
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 24 maj 2022
  • Ansök senast: 23 juni 2022

Postadress

Svinaberga
Kivik, 27735

Liknande jobb


26 november 2024

23 november 2024

Vi söker Servitörer och Kassapersonal!

Vi söker Servitörer och Kassapersonal!

23 november 2024