OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om tjänsten
Som ansvarig för manuella delidisken och catering ansvarar du för kvalitetsarbetet och egenkontroll inom färskvaruavdelningarna. Det innebär att du säkerställer hög fräschör och upplevelse inom varuavsnittet, samt att du är operativt ansvarig för att skapa väl fungerande rutiner inom avdelningen. I tjänsten ingår även att arbeta med recept och inspirerande exponeringar (med måltidsfokus) på butiksgolvet, liksom att arbeta med varupåfyllning inom färskvaruavdelningen såsom paketerad chark, ost, delikatess och fisk. I rollen finns stor frihet att skapa en delikatessdisk utöver det vanliga ”efter eget huvud”, samtidigt ska det kontinuerligt strävas efter att minimera avdelningens kostnader för svinn och förbrukningsvaror.
Tjänsten innebär att du behöver trivas med att arbeta i högt tempo. Det är även viktigt att bidra till ett bra arbetsklimat och att föra dialog med andra avdelningar. Du medverkar i framtagandet av priskalkylering samt uppföljning av avdelningens ekonomiska nyckeltal, svinn och åtgärder på detta.
Som person
Vi ser att du som person har ett genuint intresse för matlagning, service och försäljning. Du bidrar med kunskap inom matlagning, om fisk, chark, ost och delikatess. Trivsel med kundmötet är viktigt då det är del av det vardagliga arbetet. Du klarar av högt tempo och att arbeta med flera uppgifter samtidigt, samt har ett driv att utveckla sortimentet och sälja mer.
Kvalifikationer
· Dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter krävs
· Kunskaper inom matlagning, om fisk, chark, ost och delikatess
· Kunskaper inom priskalkyleringar, ekonomiska nyckeltal, och svinnhantering
· Utbildning inom bageri/konditori är meriterande
· Förväntas kunna ta sig till och från butiken alla veckans dagar. Schemat varierar och man förväntas kunna börja kl. 6:00 som tidigast och arbeta till kl. 21:30 som senast.
Vi tillämpar provanställning 6 månader
Tillträde: Så snart som möjligt