OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött är dotterbolag inom Martin & Servera och Sveriges främsta grossister på frukt & grönt respektive kött, vilt, fågel & chark till restauranger. Under 2018 utökar vi vår verksamhet med en fisk- och skaldjursgrossist.
Vår kvalitetschef går vidare till annan roll i företaget och vi söker hennes ersättare, dvs en specialist inom livsmedelssäkerhet, kvalitet och miljö, som älskar mat och människor!
Bland våra kunder finns Sveriges mest kräsna krögare. Vi tar oss an uppdraget att överträffa kundernas förväntningar vilket ställer höga krav på prestation och organisation. Vi söker dig som ser leveransen till kund som en stund på scenen, där vi belönas för goda prestationer med applåder och fortsatt samarbete. Även om det inte alltid framgår så tydligt, så kräver den där stunden på scenen en hel del arbete backstage! Vill du hjälpa oss med att regissera, ge oss rätt rekvisita och leda oss fram till nya, stora succéer?
Vi gör hela tiden vårt bästa, men kanske inte alltid ser hur vi skulle kunna bli ännu lite bättre. Om vi ska införa en ny certifiering, kan vi tycka det är svårt att se hur det ska leda till att entrecoten blir bättre, eller hur kunden ska bli nöjdare. Samtidigt vet vi ju att du finns! Du som förstår att en certifiering eller en väl utvecklad rutin kan göra det enklare att få ut rätt äpple till rätt kund! Du som brinner för att strukturera, som förstår och kan förklara nyttan med nya lagar och rutiner för oss andra, så att vi också vill vara delaktiga i utvecklingen!
Du ansvarar för att utveckla vårt kvalitets- och miljöarbete. Vi är en liten,flexibel organisation och tillsammans med en medarbetare arbetar du nära verksamheten. Uppgifter som ingår är att skapa manualer, ta fram statistik, följa upp mål, genomföra riskbedömningar, bevaka och informera om lagändringar. Du genomför internrevisioner, samordnar externa revisioner och får använda dina kunskaper inom livsmedelssäkerhet och miljö då du har en ständig dialog med verksamheten för att hitta nya vägar till förbättring.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse.
Din profil
Om du har läst annonsen så här långt så har du förhoppningsvis fått en hyfsad bild av vem vi söker, men lite mer konkret kan nämnas att du
•
har livsmedelskompetens. Då menar vi inte bara att du klarar av att följa ett recept, utan har jobbat med livsmedel och har utbildning inom området.
•
har erfarenhet av att genomföra revisioner, samt kunskap om miljömärkningar och certifieringar.
•
gillar ordning och reda. Det betyder inte att du är fyrkantig, utan du lyssnar in verksamhetens behov och ser hur man på ett bra sätt strukturerar för att göra dagen lite bättre.
•
har båda fötterna på jorden. Hos oss har många medarbetare till och med händerna i myllan, så vi vill att du också är sugen på att hugga i när så krävs.
•
du har ledarerfarenhet och är bra på att engagera och motivera andra. Som de produkter vi levererar vet du att även vi människor behöver näring för att kunna växa och nå full potential!
•
har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt och är en van användare av Officepaketet, i synnerhet Excel som är ett viktigt arbetsredskap.
Du erbjuds
•
ett självständigt arbete som kan påverka utvecklingen för oss alla till det bättre.
•
kollegor med kunden i fokus, men som internt kan uppfattas som lite smått galna (på ett positivt sätt). Exempelvis finns matnördar som kan rabbla 50 sorters potatis och beskriva vilken sort och jordmån som är bäst för att göra den finaste purén. Eller någon som vill berätta för dig om marmoreringsgraden och syrahalten i köttet som precis kommit in.
•
en handlingskraftig, flexibel och jordnära organisation med korta beslutsvägar.
•
en arbetsplats i moderna lokaler i Västberga. Vi har även verksamhet i Göteborg, Hässleholm, Nyköping och Mora, så ibland kommer du att få resa runt och se andra delar av vårt fantastiska land!
•
ett arbete i bolag med starka varumärken och positiv utveckling.
•
mat. Vi har många medarbetare som är duktiga på matlagning och det finns många att prata om ditt brinnande matintresse med.
Kontakt
Vill du veta mer, ring Ellinor Olsson 08 – 506 258 02 eller Anna Havsbris 08 – 722 27 29!
Ansök senast den 30 november 2017!
För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess tester och intervjuer. Vi tar hjälp av vårt moderbolag, Martin & Servera, för hantering av ansökningar.
Välkommen med din ansökan!