OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Expansivt företag söker souschef!
Matkomfort är ett företagen inom kategorin mat hem till dörren. Vi planerar, förbereder och levererar smakrika, varierade och näringsriktiga middagar. Allt görs i vårt kök i Tyresö. Middagarna förbereds så långt det går utan att förlora smak och kvalitet och levereras till kundens dörr på söndagar.
Matkomfort ger kunden mer än en matkasse med ingredienser och receptblad. Vi gör även ”mise en placen” åt kunden. Variationsrik mat är nyckeln till god hälsa. Vi hämtar inspiration från världens alla hörn och det är bara vår fantasi som sätter gränser. Våra veckomenyer innehåller fisk, nöt, kyckling eller fläsk. Självklart väljer vi våra råvaror med omsorg. Det innebär att vi jobbar med svenska huvudråvaror och närproducerade och ekologiska produkter i så stor utsträckning som möjligt. Vi lagar allt från grunden i vårt eget kök, utan tillsatser.
Då vi nu ska utöka vår verksamhet med en exklusiv webshop behöver vi tillökning i Matkomfortfamiljen. Du har en gedigen erfarenhet av matlagning och erfarenhet av att leda arbetet i ett kök.
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att bistå vår produktionschef att leda arbetet i köket där vi lagar våra berömda såser, soppor, grytor och tillbehör. Du kommer vara med i hela arbetet från planering, tillagning och att arbetsleda packningen av våra lådor. Du kommer även kvalitetssäkra våra produkter och utveckla vår hygienplan och vara delaktig i det dagliga utvecklingsarbetet. Till din hjälp har du både en produktionschef och ett team som är väl inkört i köket. Vi söker dig tjej eller kille.
Självklart så förstår du vikten av att arbeta med haccp.
Normal datavana och B körkort är krav.
Arbetstiderna är måndag-fredag samt varannan lördag och i huvudsak dagtid men skiftarbete kan bli aktuellt.
Tillträde november men vi är också beredda att vänta på rätt person.
Matkomfort är en modern arbetsgivare som arbetar efter värdeorden
GLÄDJE SNABBT HÅLLBART
Välkommen med cv och personligt brev till benny@matkomfort.se.
Beskriv gärna din matfilosofi då vi gärna ser att du även har erfarenhet från andra kök än det klassiska svensk/franska.
Sista ansökningsdag 15/10 vi intervjuar löpande.
Titta gärna in på www.matkomfort.se där du hittar mer information om vårt koncept.